Известие

Collapse
No announcement yet.

Гледате ли новините ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гледате ли новините ?

Поредната тежка катастрофа. Тоя път с над 200км/ч (всъщност 217) карал младежа. Показват километража и позната гледка... 156 спортвагон или поне това се разпозна от купчината скрап. Младежа бил без книжка (отнели му я за алкохоло преди месеци) и пиян Станаха много алфите и това не е добре....
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Да разбирам ли, че е станало у нашенско?
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Около 3:00 часа сутринта 22-годишният Димитър Табаков от Шумен загубва управление над автомобила на завой малко преди село Мараш.
        Колата излита от пътя и се блъска челно в 3 крайпътни дървета. Скоростомера на "Алфа Ромео" е застинал на 217 километра в час. Части от автомобила са открити на 400 метра от мястото на катастрофата.

П.С незнам къде е станало ама тоз е нещо не е бил нормале... !
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

точно и аз сега разбрах за случая това е много кофти
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

е т'ва колкото и да е трагично си е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ
            Аlfa Romeo 156 1,8 TS
            Fiat Bravo - 1,6
            Hyundai i20 - 1,2

Comment

Тоя народ не се научи че пил не се кара и с 200 само на магистрала и пак не е сигурно. Лоша работа

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Абе не знам какво ги прихваща тия. От вчера вечерта имам само за Софето три тежки челни удара и едно таван - гуми. Тея ора не мислят грам бе......мани, че се трепят сами ми и невинни страдат!!! Не мога да разбера защо трябва да си избиват комплексите на пътя, особено кат пийнат едно - две за кураж
                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Въпрос на култура по пътищата.Катастрофите не намаляват,всеки се оплаква,но нищо не се предприема. Пример за това една тема,която беше забравена много бързо http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10429
                  http://www.thegamefactory.fr/

Comment

култура се изгражда с десетилетия и с поколения, а не с тъпи клишета като "война по пътищата" и прочие елементарни пропагандни прийоми в стил "Гьобелс" !

в нашта смотана държава култура няма да се присади за 10 години нито за 20 нито за 50 - за съжаление

мерки от сорта, "ми хубу на тоя завой се очисти един малоумник, ше сложим ограничение 30" ... са пълна кретения, и точно те карат всеки да не вярва, че знаците имат някакъв реален смисъл, освен зад тях да стои някоя гладна кука и да дебне за 20лв!
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      култура се изгражда с десетилетия и с поколения, а не с тъпи клишета като "война по пътищата" и прочие елементарни пропагандни прийоми в стил "Гьобелс" !

в нашта смотана държава култура няма да се присади за 10 години нито за 20 нито за 50 - за съжаление

мерки от сорта, "ми хубу на тоя завой се очисти един малоумник, ше сложим ограничение 30" ... са пълна кретения, и точно те карат всеки да не вярва, че знаците имат някакъв реален смисъл, освен зад тях да стои някоя гладна кука и да дебне за 20лв!
                      Не съм казал,че ще стане чудо за два дена,но с песимистични мнения като твоето и още 100 години ще си остане същото положението.
                      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Aquila
                        Първоначално публикувано от valjo

Не съм казал,че ще стане чудо за два дена,но с песимистични мнения като твоето и още 100 години ще си остане същото положението.

e чесно казано не знам дали из този форум и по принцип има някой който спазва ограничения защото така е по закон, а не защото може да го глобят... а проблема е до хората ... не знам колко хора биха спазили ограничение 30 ??? особено, като понякога са поставени на абсурдни места ... превишена скорост и несъобразена скорост са 2 различни неща ... не е като да караш на извънградски път и някаф идиот дето се е метнал на някав таралясник (визирам голф 2 по реален случай от днес) да ми тръгне да изпреварва тир и аз да трява от 100 почти да спра и да гоня мантинелата за да може той да си напрай кефа.. а поне да можеше да набере и да изпревари ....
                        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                        Fiat Bravo - 1,6
                        Hyundai i20 - 1,2

Comment

Какви ограничения с 217 по второкласен път със завой за човек без книжка, той направо си е тръгнал за нагоре ...
                          Fiat Punto 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          sigpic

Comment

Аз имам 2-ма колеги( от общо 4), които са с отнети книжки за алкохол. И двамата си карат колите даже единия си пили гуми ,та да го чуят в съседното село. А контрола особено в малки нас. места. Сутрин на развод в полицията се виждат кои шофьори са с отнети книжки ,кои коли карат и се следи. Ама.....
                            П.П. Докато търсих инфо за тая катастрофа вижте какво открих http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1035066
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

: - )

Бе не е важно дали спазваш ограниченията заради страх от глоба или заради това че така е предписано. Важен е ефекта който се постига с това. Да не би някой да смята че ако на запад изведнъж изчезнат полицайте и глобите те ще продължът да си карат възпитано.
                              Друг е въпроса че у нас поради една или друга причина процъфтява мнението че първо на "нас няма да се случи" и второ с 10-20 лева можеш да се измъкнеш от всяка ситуация.
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X