Известие

Collapse
No announcement yet.

Гледате ли новините ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледах ги снощи новините!! Беше страшна гледка!!
    ' 99 Lancia Delta TD-Super Economy

Comment

м да, това според мен си е било живо самопретрепване...
      като гледах пътя по който е вървял не разбрах кви 200, ква смелост... а от колицата трудно се разбираше каква е
      много шантаф народ
      зло си беше
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колицата е спортвагон 156... по част от задния стоп и формата на каквото беше останало от гредата на багажника се познава
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
          Какви ограничения с 217 по второкласен път със завой за човек без книжка, той направо си е тръгнал за нагоре ...
          Абсолютно вярно
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

и аз го гледах това и очаквах тая тема да се появи. ужас направо.............
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

аз новини не гледам -получавам страшна депресия от тях .
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
                аз съм се отвратил от новините на Нова... тия са мега зле, ако има как операция на живо ще предават в 19:30. "Новина" не означава само катастрофите по пътищата(ако може с кадри от болницата), също така не означават само болни деца, стачкуващи пенсионери и тн... да има ги, факт са, но не може във всяка емисия да показваш едно и също нещо! чисто промиване на мозъците - после защо хората в БГ били депресирани!

ПС
                ае форца Милан!
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  ПС
                  ае форца Милан!
                  Голям мач, големи отбори
                  Само дето Милан ги чакаха с носилките и кислородните апарати на почивката. Много дърти ве не стават вече А на тоя Джилардиньо треа му дадът 3 госини за престъпна небрежност
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

ПС
                    ае форца Милан!
                    Голям мач, големи отбори
                    Само дето Милан ги чакаха с носилките и кислородните апарати на почивката. Много дърти ве не стават вече А на тоя Джилардиньо треа му дадът 3 години строг режим в пазарджишкия за престъпна небрежност
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Ха ха
                      за Джилардино съм съгласен, ама разбрах че ше взимате Дида да ви пази на Вас ( мамето му ).......
                      а за носилките ке видиш у Милано
                      Alfa Romeo 146 ti

Comment

аз съм се отвратил от новините на Нова... тия са мега зле, ако има как операция на живо ще предават в 19:30. "Новина" не означава само катастрофите по пътищата(ако може с кадри от болницата), също така не означават само болни деца, стачкуващи пенсионери и тн... да има ги, факт са, но не може във всяка емисия да показваш едно и също нещо! чисто промиване на мозъците - после защо хората в БГ били депресирани!

ПС
                        ае форца Милан!
                        Е добре де, на фона на такива сцени в Бг:десетки загинали по пътя на ден,болни хора без лекарства,корупция и т.н. как да пуснат някаква новина която е "цветя и рози" точно обратното е промиване на мозъци,хората да мрат па те да пускат дядо коледа колко подараци раздал,примерно.
                        Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Ндааааа, тая вечер /по новините/показаха поредният убитак с Алфа Ромео, аман от дрисльовци зад волана
                          Лошото е че новините волно или неволно хвърлят кал върху марката, а тя по мое мнение е известна и с културните и интелигентни водачи
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                            Ндааааа, тая вечер /по новините/показаха поредният убитак с Алфа Ромео, аман от дрисльовци зад волана
                            Лошото е че новините волно или неволно хвърлят кал върху марката, а тя по мое мнение е известна и с културните и интелигентни водачи
                            това няма никакво значение

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88

ПС
                              ае форца Милан!
                              Е добре де, на фона на такива сцени в Бг:десетки загинали по пътя на ден,болни хора без лекарства,корупция и т.н. как да пуснат някаква новина която е "цветя и рози" точно обратното е промиване на мозъци,хората да мрат па те да пускат дядо коледа колко подараци раздал,примерно.
                              Такива случки винаги има в ежедневието защо пък трябва все за тях да се говори не мислите ли , че това също е манипулация?
                              Все пияни шофьори последно време ами те никога не са били по-малко просто сега затова е "модерно" да се лай....
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

ПС
                                ае форца Милан!
                                какво да дават? на фона на цялата ни държава аз не виждам нещо по смислено за даване...
                                това е положение .. мърлява работа и това е !!!!
                                няма оправия и след 1000 години!!!
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X