Известие

Collapse
No announcement yet.

Автокъща ЛАСЕРМАН КАРС: Мнения моля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автокъща ЛАСЕРМАН КАРС: Мнения моля

Здравейте колеги! Интересува ме дали някой от вас има наблюдения или знае от чуждо мнение дали тази автокъща разпилага с читави коли или са като повечето- лъскави изтормозени италиянки? Благодаря предварително
    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=460710
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Благодаря ти много!
      CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

Брат ми преди няколко седмици взе зафира Б 1.9 цдти 120 коня. Колата е в добро състояние. Тепърва предстои да разберем какво е състоянието на колата след време.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

BMW-то го взех от там и излезе хубав екземпляр, нямах проблеми с документите. Според мен от която и да е автокъща купуваш кола, не се знае дали колата ще е хубава или гроб. Всичко е въпрос на търсене, гледане и късмет до някъде.
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Късмет си е всичко.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              Късмет си е всичко.

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
              )...роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет...
              Когато си позитивно настроен, късмета те спохожда по често!!!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                )...роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет...
                Когато си позитивно настроен, късмета те спохожда по често!!!
                За късмета моа много да приказвам...виж ся, много позитивно бях настроен за тази година, обаче преди месец и половина некъде къде вашия край успях така а си потроша колата че ми остана здраво само скудето, ся виси на стената за спомен.Един авер тръгна да ма прибира с джип Ровър, фърли гарнитура, после продължи да ма спасява с Витарата на чичо си от Панагюрище, прееба се и Витарата, та успяхме са довлечем с един Калос.Тръгнах да купувам друга белисима и о чудо, 2001 на малко километри, малко малко 150 и кусур иляди според екзаминатора, перфектно върви нищо не хлопа.Взех я и пак късмет, цялата ходова част за смяна и как не прихлопа по варнендските улици не знам, загадка.И понеже вече бях почнал да ставам финансово грозен реших да сменя тампона на един полуздрав носач от бившата и късмет - от първия път си счупих левия палец, констатирах че действията ми изпреварват мисълта.Ся седя фкъщи и нищо не барам в очакване да ми свърши най-после пустия късмет.Само да отбележа че след катастрофата/заради тъпата навигация, миг невнимание и....у мантинелите/ бившата АЛФА убита пребита с радиатор залепен за мотора и изкъртено задно дясно колело не ме остави насред нищото и сама влезе на ход в моргата на Гоце Делчев.Та който ми каже че алфите били чупливи, да са такова знай къде.А за късмета толкоз, всичко опира до финикийските знаци.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:19.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  За късмета моа много да приказвам.............
                  Тооо нали знаеш : на един човек като не му върви и жена му не умира
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Радвам се,че само ламарините са пострадали. Брех,това твоето е направо за късометражен филм.

Comment

За късмета моа много да приказвам...виж ся, много позитивно бях настроен за тази година, обаче преди месец и половина некъде къде вашия край успях така а си потроша колата че ми остана здраво само скудето, ся виси на стената за спомен.Един авер тръгна да ма прибира с джип Ровър, фърли гарнитура, после продължи да ма спасява с Витарата на чичо си от Панагюрище, прееба се и Витарата, та успяхме са довлечем с един Калос.Тръгнах да купувам друга белисима и о чудо, 2001 на малко километри, малко малко 150 и кусур иляди според екзаминатора, перфектно върви нищо не хлопа.Взех я и пак късмет, цялата ходова част за смяна и как не прихлопа по варнендските улици не знам, загадка.И понеже вече бях почнал да ставам финансово грозен реших да сменя тампона на един полуздрав носач от бившата и късмет - от първия път си счупих левия палец, констатирах че действията ми изпреварват мисълта.Ся седя фкъщи и нищо не барам в очакване да ми свърши най-после пустия късмет.Само да отбележа че след катастрофата/заради тъпата навигация, миг невнимание и....у мантинелите/ бившата АЛФА убита пребита с радиатор залепен за мотора и изкъртено задно дясно колело не ме остави насред нищото и сама влезе на ход в моргата на Гоце Делчев.Та който ми каже че алфите били чупливи, да са такова знай къде.А за късмета толкоз, всичко опира до финикийските знаци.
                      Това за финикийските знаци ясно......хубавото е да има един двама приятели да помогнат при такава ситуация дет си изпаднал....аз каръка го лекувам с едно яко напиване, след това пак се захващам, ако пак ме споходи, пак се напивам....ако се потрети, значи съм много зле......има една рецепта, която много помага особено когато съм пиян мисля позитивно....едни такива хубави неща....и дори да не се случват веднага, надеждата ме крепи и щастието ме спохожда тогава, когато най малко го очаквам....
                      Ако визираш нашият край с блатото....то модераторите го заледиха, още преди да почне тежката зима.....и моите момчета нали не могат да пазят равновесие особено вечер....почнаха да се хлъзгат....образно казано....то и аз изтрещях.....ама друга тема и всеки си има собствено мнение....
                      Може да сме старчета, ама сме корави.....още е рано за последният пенсионерски запой.....няма да се даваш, скоро ще бъдеш финансово красив....и ако ми повярваш...скоро ще ме каниш на златните да гледаме монокини с бинокала...а тия младите нека се дърват в интернет....)

Comment

Вашия край имам пред вид вашия край на България, не блатото.От гледане с бинокъл файда нема трее се пипне.Ма нема лошо на по бира да са облизваме.
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 12:45.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Вашия край имам пред вид вашия край на България, не блатото.От гледане с бинокъл файда нема трее се пипне.Ма нема лошо на по бира да са облизваме.
                          М ....да...шибан народ.....само чака....ебати как е устроена тая държава.....едно време чакане за жигулка, чакане за панелка в областен град, чакане на някой политик да му го вкара от зад( образно казано)...е па докато чака народа, нещата са на един и същи хал....някой обещава, печели от това...и народа си чака....шибаното е когато един същ му го навира....защото е зависимост.....чака ме....е какво чака ме...?.....Турция пак да ни шиба ....кофти е, че сега са в добро отношение с Русия, въпреки някой издънки м/у двете страни....явно Ер Доган си плаща яко за тях.....
                          Това нашето чакане не го разбира.....шибана, наслагвана с времето народна четрта...
                          п.п...сорри, че промених тематиката на темата, но от вътре ми дойде...

Comment

Working...
                          X