Здравейте колеги! Интересува ме дали някой от вас има наблюдения или знае от чуждо мнение дали тази автокъща разпилага с читави коли или са като повечето- лъскави изтормозени италиянки? Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Автокъща ЛАСЕРМАН КАРС: Мнения моля
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеCITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
-
Брат ми преди няколко седмици взе зафира Б 1.9 цдти 120 коня. Колата е в добро състояние. Тепърва предстои да разберем какво е състоянието на колата след време.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
BMW-то го взех от там и излезе хубав екземпляр, нямах проблеми с документите. Според мен от която и да е автокъща купуваш кола, не се знае дали колата ще е хубава или гроб. Всичко е въпрос на търсене, гледане и късмет до някъде.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКъсмет си е всичко.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk)...роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет...
Когато си позитивно настроен, късмета те спохожда по често!!!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение)...роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет...
Когато си позитивно настроен, късмета те спохожда по често!!!Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:19.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЗа късмета моа много да приказвам.............Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЗа късмета моа много да приказвам...виж ся, много позитивно бях настроен за тази година, обаче преди месец и половина некъде къде вашия край успях така а си потроша колата че ми остана здраво само скудето, ся виси на стената за спомен.Един авер тръгна да ма прибира с джип Ровър, фърли гарнитура, после продължи да ма спасява с Витарата на чичо си от Панагюрище, прееба се и Витарата, та успяхме са довлечем с един Калос.Тръгнах да купувам друга белисима и о чудо, 2001 на малко километри, малко малко 150 и кусур иляди според екзаминатора, перфектно върви нищо не хлопа.Взех я и пак късмет, цялата ходова част за смяна и как не прихлопа по варнендските улици не знам, загадка.И понеже вече бях почнал да ставам финансово грозен реших да сменя тампона на един полуздрав носач от бившата и късмет - от първия път си счупих левия палец, констатирах че действията ми изпреварват мисълта.Ся седя фкъщи и нищо не барам в очакване да ми свърши най-после пустия късмет.Само да отбележа че след катастрофата/заради тъпата навигация, миг невнимание и....у мантинелите/ бившата АЛФА убита пребита с радиатор залепен за мотора и изкъртено задно дясно колело не ме остави насред нищото и сама влезе на ход в моргата на Гоце Делчев.Та който ми каже че алфите били чупливи, да са такова знай къде.А за късмета толкоз, всичко опира до финикийските знаци.
Ако визираш нашият край с блатото....то модераторите го заледиха, още преди да почне тежката зима.....и моите момчета нали не могат да пазят равновесие особено вечер....почнаха да се хлъзгат....образно казано....то и аз изтрещях.....ама друга тема и всеки си има собствено мнение....
Може да сме старчета, ама сме корави.....още е рано за последният пенсионерски запой.....няма да се даваш, скоро ще бъдеш финансово красив....и ако ми повярваш...скоро ще ме каниш на златните да гледаме монокини с бинокала...а тия младите нека се дърват в интернет....)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Вашия край имам пред вид вашия край на България, не блатото.От гледане с бинокъл файда нема трее се пипне.Ма нема лошо на по бира да са облизваме.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 12:45.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВашия край имам пред вид вашия край на България, не блатото.От гледане с бинокъл файда нема трее се пипне.Ма нема лошо на по бира да са облизваме.
Това нашето чакане не го разбира.....шибана, наслагвана с времето народна четрта...
п.п...сорри, че промених тематиката на темата, но от вътре ми дойде...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment