Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за зафира А 2.2 DTL 125hp

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за зафира А 2.2 DTL 125hp

Момци,имате ли наблюдения върху тази модификация?
    Специално съм набелязал тази бройка:
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...86891167249827
    Всяко едно мнение е добре дошло.
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Тоя мотор е кенеф във всяко отношение. Зафирата става, ако е второ поколение и дизелът в нея е италиански.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

И аз съм на мнение, че Зафира Б е по добре....при нея куца егр клапана, демферната шайба на мотора и съединитела....окачването и е здраво, но е ниска отпред и трябва да се пази като алфа из нашите пътища....
      Тази от обявата е лъскава , но с тия големи джанти дет я отварят....трудно ще поема....не са за нея...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ходих да я гледам,бояда е много износене. Наясно съм,че талянското сърце е по-добро,ама бюджета е ограничен. На брат ли му взехме Zafira B 1.9/120 след продухване на магистралата и почистване на ЕГР колата е бомба. Ама при него до момента стъпи на 8к. На мен ми трябва някакъв миниван,че 156 ми е малка вече,а кинтата е 4-5к лв. алфа няма голямо комби примерно като пежо 406,а ако има цените са убийствени,та всякакви идеи са добре дошли.
        Може модераторите да сменят заглавието на темата,"избор на миниван"
        П.С.
        Пазарих джамбазина да я дадв за 4300лв ама той се засмя,аз също се засмях и му казах да си гледа работата. Може и някой бензин/газ на това купе,ама?
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Щом ти трябва багажник, защо не си вземеш истински ван?
          Примерно такова нещо.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

За фиат на това купе не се бях сетил,гледах пежо 807,улисето и ситроена са все същите. Този матоР има ли пеперуди и щуротии? Окачването как им е?

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              За фиат на това купе не се бях сетил,гледах пежо 807,улисето и ситроена са все същите. Този матоР има ли пеперуди и щуротии? Окачването как им е?
              Окачването им е елементарно и здраво. Отзад е на цял мост с 2 втулки. Отпред макферсон и един носач на колело. Мотора 2.2 може и да дава ядове, но като цяло карат. Имат клапи, но те не се скапват, както при италианския мотор. Ичат проблеми с управленията на самите клапи, турбина и други тъпотии, които всички се управляват с вакуум.
              Иначе е доста просторен ван, много функционален и удобен.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
              X