В момента съм в много тежко положение и трябва да изтегля кредит. Друг избор няма, безработен съм от 2 месеца и положението е тежко. Мисля да изтегля бърз кредит, не съм го правил досега и не знам на коя фирма да се спра. Някой може ли да ми помогне?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бърз кредит откъде?
Collapse
X
-
После ще си още в по тежко положение.Аз от повече от 10 години ползвам Транскард, не ти дават пари на ръка ами карта със съответната сума, т.е ако не харчиш не връщаш нищо, ако изхарчиш определена сума връщаш само похарченото със съответната лихва.Има такива кредити и към ДСК ако не се лъжа а може би и към други банки.Може и на другия ден да го погасиш и не дължиш наказатерлни лихви и прочие простотии.Общо взето досега лихви не съм им дължал.Какъв то и да е кредита прави, си сметката как ще го връщаш.Ще се вкараш в кофти филм.Чети хубаво ситните букви.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Изобщо не се хващай на въдицата за бързи кредите......ходи, търси някаква работа, ако трябва кради, но с тия не се занимавай.....
п.п...щом не работиш, какъвто и кредит да вземеш, няма как да го погасяваш.....само затъваш.....лесни пари при комара.....но и те са ден до пладне...доста авери го закъсаха с хазарт...и то много.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Първоначално публикувано от petio26 Покажи съобщениеВ момента съм в много тежко положение и трябва да изтегля кредит. Друг избор няма, безработен съм от 2 месеца и положението е тежко. Мисля да изтегля бърз кредит, не съм го правил досега и не знам на коя фирма да се спра. Някой може ли да ми помогне?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Имам познат, който има запор за над 1000лв, тъй като преди време не върнал последната си вноска от 90-100лв. по бърз кредит!Ти сега може да вземеш и да не ги върнеш, но след това където и да започнеш на договор, веднага ще ти направят запор на заплатата, като е възможно да ги върнеш в десеторен размер!А ако имаш някъкво имущество, може и него да ти продадат на безценица и пак да си останеш длъжник!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
Comment