Известие

Collapse
No announcement yet.

ЛОГО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr
    Ей голям мерак за тия стикери :P Имам един познат, които мисля че ще може да ги направи, но как ще си ги получите

Затова става въпрос нали ?
    Пращаш ги по пощата...за мен няма проблем и по куриерска агенция да ми ги пратиш....5 лева доставка не са ми проблем...важното е да се натовариш с тази задача и да ми кажеш...аз адреса ще ти го дам допълнително
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

hsr написа:
      Ей голям мерак за тия стикери Имам един познат, които мисля че ще може да ги направи, но как ще си ги получите

Затова става въпрос нали ?

Да само че с червени с вукви.
      Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
      За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Стикери има...ама и никога не стигат

На следващата среща ще гледам да докарам достатъчно.
        Щом има прати ни, какъв е проблема....до другата среща знаеш ли колко време има.....Щом от Фиат форума може, защо и ти или някой друг който има да не можете.....

Comment

Ми срещата беше вчера...

За Враца като мина от там ще оставя на хората или Вальо като ходи. В Пловдив и Пазарджик много вероятно да ходя в сряда, мога и там да оставя.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            Ми срещата беше вчера...

За Враца като мина от там ще оставя на хората или Вальо като ходи. В Пловдив и Пазарджик много вероятно да ходя в сряда, мога и там да оставя.
            Ами айде мини и през Сливен де

Comment

Здравейте, бих желал и аз един стикер за задното стъкло, дали е възможно?
              Какво ще кажете също така и за стикери на плочката под регистрационните табели? Ако има и такива - искам 2, PLS!

:P
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

А...бе хора из цялата страна във всеки голям град има фирми за печат и реклама ...може сами да си ги поръчате и да си решите проблема!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колеги, искам да ви помоля някой ако може да ми прати по-качествена и с по-висока резолюция снимка на тоя стикер, че говорих с един приятел който може да го направи,но трябва да му покажа какво точно представлява .А също и точен размер ако може .Благодаря !!!
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

а какво стана със стикерите за под номера?
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Абе, като има толкова желаещи, да качи някой файла в Корел 9 и така всеки си го тегли, качва си го на една флашка и отива в близкото рекламно студио да му го изрежат и направят....няма да струва повече от левче
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Да, добра идея е това с Корела. И аз искам да си сложа стикер. :P
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Теглите си файла със шрифта "Alfa Romeo" (нейде от интернет разбира се...), в Corel Draw пишете един надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", превръщате го в "curves", и с така получения файл със желаната големина на надписа отивате в най-близката фирма за външна реклама, за да ви го направят от фолио. Да ви е честито !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Чакам си снимчицата
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                              Теглите си файла със шрифта "Alfa Romeo" (нейде от интернет разбира се...), в Corel Draw пишете един надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", превръщате го в "curves", и с така получения файл със желаната големина на надписа отивате в най-близката фирма за външна реклама, за да ви го направят от фолио. Да ви е честито !
                              Лошото е че не всеки има Корел инсталиран, и не всеки може да работи с него. Аз бих си поиграл ако намеря време, Но така или иначе някой го има....много по лесно би станало, а и с цел всички да сме с еднакви лепенки да се качи оригиналния стикер напълно подготвен за печат и всеки да може да си го свали на една флашка и да отиде без значение в кое рекламно студио и да му го изрежат. Като дори цвета на фолиото да е различен, пак ще са еднакви стикери.
                              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Колеги аз май имам нещо, ама не си спомням от къде го имам и какво е, защото нямам Corel да го отворя.....я вижте върши ли работа

http://jtt.hit.bg/lepenka-club.cdr

За тези които нямат Corel, носите ето тези два файла в рекламното студио:

модел с размери за да знаят какво да изработят: http://jtt.hit.bg/tedo.jpg
                                шрифтът: http://jtt.hit.bg/alfaowner.com_script.ttf - тук цъкате с дясно копче и save target as... (запомни връзката като...)

Дано да съм бил полезен...

Comment

Working...
                                X