Добре, добре добре. Прави сте. Хепу като помпа не става, признавам си. Признавам си и че искам колегата да си сложи скапана помпа. Признавам си че аз чупя помпите на колите, признавам си че аз съм официален предсавител на Хепу да България и имам лична цел всички алфи да са с такава помпа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обслужване в надежден сервиз Бургаска област
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеДобре, добре добре. Прави сте. Хепу като помпа не става, признавам си. Признавам си и че искам колегата да си сложи скапана помпа. Признавам си че аз чупя помпите на колите, признавам си че аз съм официален предсавител на Хепу да България и имам лична цел всички алфи да са с такава помпа.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеАз прочетох добри мнения за водна помпа GRAFF(за АР 159), вие какво мнение имате за тази марка водни помпи и какви са ви впечатленията(лични и професионални)?
Струваща 17€Last edited by eproHD; d.m.y г., 14:57.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Да ви кажа, аз поръчах тези марки поради предишен опит с тях.
На бензиновата ми алфа 145 1.6 ТС втори път карам същата конфигурация.
Първият път ги смених (с тези марки части)след като я бях купил и след 5 години и половина и 60 000км отново заложих на същите марки.
Сега наближава 6-та година и имам 60 000км и отново е за смяна, но понеже си купих 'новата' 159 и все още не съм решил дали ще я задържа.
Примерно бих сложил gates за ремък, но четох, че доста ментета имало от тях и четох за колеги със скъсани такива.
От години ми е в ума, че SKF имат едни от най- добрите лагери и за това заложих на тях, тук във форума съм чел, а и продавачи и техници са ми препоръчвали.
За помпата, нямаше особено голям избор, а Valeo мисля че стават като марка и нея съм изтествал на този етап
Т.е. имам 120 000 км за 12 години с Ремък Dayco, ролки SKF и помпи Valeo (метална).
За това сега си закупих същите части, като цената с отстъпка за тях ми е 200лв
Уговорил съм сервиз да ми ги сменят за 90 лв но заради лошото време, нещата се забавиха
Другата седмица предполагам ще ги сменим.
Сервиза е добър, ако частите са от тях, дават гаранция и касов бон .. не е гаражен. Вече ще споделя след подмяната.
###
От моята алфа 145, никога не ме е ударил ток .. не знам дали има антистатик.
Удря ме когато докосна вратата на гаража, дори винаги съм подготвен за искрата
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова няма как да е месингова турбинка. Тенекиена може, но не и месингова.Last edited by flipz; d.m.y г., 22:33.Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
Comment
-
Открих много полезна информация!
мениджмънт консултинг,seo Оптимизация,Вход Мениджър мнения,seo ОптимизацияLast edited by optimeon; d.m.y г., 15:34.
Comment
Comment