If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много пъти съм искал да отида в студентски град на пр., Да пусна някаква брутална чалга, Синан Сакич, орк. Кристали, нещо от зората на фолка ултра цигания, понеже ми харесва така, да отворя вратите и да тънти цяла София, но уви, не отива на алфата някак. На голф това нещо как отива, направо не е за вярване!!
Вместо това, си слушам радио, Ретро по принцип, а на дълъг път напоследък византийско или григорианско църковно пеене и гръцки народни песни.
Верно чалгата не отива много на алфа!!
Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
радио Nova - основно и от скоро има някво Алфа радио, ма иначе съм си хаус мюзик фен. Много рядко пускам диск в колата щото обикновено много бързо ми омръзват.
рамщайн - те киеро путттттттта на МАКС
метлица
фатбой слим
ивана - тихичко
пантера на макс
корн на макс
слип"к"нот
продиджи на макс
фейтлесссс на макс
кемелия - тихичко
з-рок
енержи
да войс
ролинг стоунс
хиподил
контрол
сюисайдал тенденсис
димму боргир
кредъл ъф филт
гергана - тихичко
джордж майкъл с жената
ерос рамацоти с жената
...
само чалгата на затворени джамци и тихичко, че не и отива на колата селения ...
Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan
Comment