Важното е, че ти няма нищо. Това с краш теста са глупости, защото един приятел се беше удрял доата сериозно в едни скали и беше станало мазало и не беше сплескана колата. Не си заслужава да се наливат пари, защото е 156ца, иначе оправия на ламарини винаги има. От почти 10 години помагам на дъртия и съм виждал какво ли не.
Известие
Collapse
No announcement yet.
VFTI's Areze 2.5 v6 ...game over
Collapse
X
-
А на тоя полай ще му бъде ли повдигнато някакво обвинение, с правната част какво се случва, че ми е интересно?
Понеже те напоследък са се вманиачили за всяко нещо да свалят номера, аз съм към полицаите имам сериозно негативно мнение, което са си заслужили 80% от всички, работещи в МВР и КАТ, та ми е интересно какво се случва там, кой ще плати за щетите, някакво обвинение ще повдигнеш ли/повдигна ли (ако си вече, и какво?).Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp
Comment
-
Обвинения и дела няма да водя, мъчно ми е но няма да търся нищо друго. Приемам случката за шанс, радвам се че съм здрав и продължавам напред. Щетите по колата, ще бъдат покрити от гражданската отговорност на полицейския автомобил(Бул инс). Кога и колко все още не знам. За моето състояние се погрижи фирмата в която работя,а за душевното семейство, приятели и алфистиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Важното е , че си здрав ! Другото каквото и да говорим всички тук са ламарини .
Не знам колко трудно би било да си намериш здраво купе с блокирал двигател и да ползваш останалото от колата за донорAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеНе знам колко трудно би било да си намериш здраво купе с блокирал двигател и да ползваш останалото от колата за донор
Comment
-
Момчета не се вкарвайте в тия филми....загубено време...гледайте по напред..По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Венци, радвам се, е си добре и ти няма нищо, освен стрес. Баща ми не оцеля в 147 след жесток удар отстрани от едно Стило на 9.11.17. Въпреки завеси, възглавници, 24 дена се мъчи в интензивното на Окръжна. Сега ще ги разнищя докторите, че имам мноооого съмнения
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
Някой да има предложение за евтини коли под наем?
Опел Корса 2008г 1,2 бензин 80 кс, 5 врати.
Ако има интерес на ЛС.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМомчета не се вкарвайте в тия филми....загубено време...гледайте по напред..
Казвам ти го като човек възстановил кола от челен удар със 140. Просто защото беше моята кола. Е и малко на инат ама айде.
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеИма истина в думите ти, НО ако някога си намерил твоята половинка с която да гоните вятъра е малко по различно.
Казвам ти го като човек възстановил кола от челен удар със 140. Просто защото беше моята кола. Е и малко на инат ама айде.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
http://www.speedycars.eu/ точно момче със здрави коли на нормални цени.
Радвам се, че сте здрави с кучето.
Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Задница на гранд чероки 88 година. Тъпа история.
Улична гонка неделя 8 март. 7 часа сутринта. Няма кой да те напсува. Засякохме се с приятел с който отдавна водехме спор за това кой е по бърз. На един мост го пуснах и се прибрах зад него на 20 30 метра. На моста беше и джипа и девойката която се движеше с 50 влезе между нас. Той чукна спирачка заради разшерителя на моста, тя закова, аз я бутах 20 метра още на пред. На джипа теглича беше ожулен. При мен беше страшно рога калници капак радиатори греди камбаната на ск. Бях си виновен понесох си последствията. Оправих си колата и едва тая есен я оставих. Рога ших, ск сменях, тенекия боя, ала бала, оправих я.
Имах още много прекрасни моменти с нея.
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеЗадница на гранд чероки 88 година. Тъпа история.
Улична гонка неделя 8 март. 7 часа сутринта. Няма кой да те напсува. Засякохме се с приятел с който отдавна водехме спор за това кой е по бърз. На един мост го пуснах и се прибрах зад него на 20 30 метра. На моста беше и джипа и девойката която се движеше с 50 влезе между нас. Той чукна спирачка заради разшерителя на моста, тя закова, аз я бутах 20 метра още на пред. На джипа теглича беше ожулен. При мен беше страшно рога калници капак радиатори греди камбаната на ск. Бях си виновен понесох си последствията. Оправих си колата и едва тая есен я оставих. Рога ших, ск сменях, тенекия боя, ала бала, оправих я.
Имах още много прекрасни моменти с нея.Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:12.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеЗадница на гранд чероки 88 година. Тъпа история.
Имах още много прекрасни моменти с нея.
Comment
Comment