Известие

Collapse
No announcement yet.

Пази ни Боже от тази система, наречена МВР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ali.Sali Покажи съобщение
    Честно казано по-добре самоубит, отколкото да му пръкнат някакви години, при тая съдебна система имам чувството , че мога да изкормя 50 деца и да ми дадат 2 годинки, с излизане на 6-тия месец за добро поведение.
    Казвам го с лек майтап, но то от майтапа идва истината.
    Ето ви възмездие, поне се е самоубил. По-зле щеше да е да се чуе как му шибват няколко години зад решетките, годините все пак минават и накрая тия изроди пак излизат.
    Случая приключи, шестак убийство и самоубийство на убиеца.
    Ама думата "убийство" присъства повече в изреченията, отколкото колко се разваляла Alfa в устата на хората.
    Спомням си как преди години , наш съсед, учител по БЕЛ , с дете (малко момиче, детска градинка беше), и жена - учителка по математика (и двамата в две различни СОУ в близкия град), една вечер се чува як изстрел. После втори. След минути трети. Докато се струпаме да видим за какво става въпрос, да се звънне на полиция, линейка (да констатира смърт) - убил дъщеря си и жена си, след минути се самоубива.
    Всичко щеше да е прекрасно,ако започваха отзад напред....така или иначе приключваш мижавото си съществуване и не получаваш облаги...ебаси удовлетвореността...няколко минути....или няколко дни.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Пълно е с откачалки, така че внимавайте с контактите и с кого се карате.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

МВР (ББ) сенчъри фокс, енджой...

Пс Самоубит друг път, човек без съвест неможе да се самоубие. Сега дали е по-добре да е жив или мъртъв е друг въпрос, но не съм аз този който да решава когато не става въпрос за семейството ми.
        На самоуправа отиват нещата лека полека. Рано или късно ще започват да изчезват един по един утрепките, хич никой няма да занимава "органите" на реда. 2 метра дупка, заливаш с бензин, палиш и заравяш. Да си го търсят там кой е, ако ще и Хорейшио да извикат от Маями, все тая.
        Last edited by mirchozo; d.m.y г., 09:29.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
        X