Известие

Collapse
No announcement yet.

скоро ще има ли край всичко това!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от Speeder
    Първоначално публикувано от Pinky
    Все пак в голямата си част катастрофите биват предизвикани не от деца,велосипедисти или пенсионери, а именно от такива като нас!
    Айде всеки се замисли малко а ?
    това как го установи? Айде да не говорим така, а?
    Кое как съм установил?
    Ако си мислиш, че визирам само шофьорите от Клуб Алфа Ромео се бъркаш
    Според теб кой предизвиква повечето катастрофи ?

обясни ми как установи, че повечето катастрофи се предизвикват "от такива като нас"! Твърдиш нещо, в което аз се съмнявам. Логично е да дадеш поне основание за твърдението си.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Naso
      Като те е страх от мечки, не ходи в гората
      Ми да ти кажа честно страх ме е че някое дете ще ми излезе на пътя и ще го размажа ако карам бързо.Пък после ти обяснявай, че не трябвало да пресича и няма пешеходна пътека. Затова и гледам да съобразявам скоростта.
      Мисля, че така е правилно, затова и призовах хората да се замислят
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

прав си, да утрепеш дете е кофти независимо от обстоятелствата, но това не прави теб причинител на катастрофата. Не е правилно шофьорите да са изкарвани виновни за всичко, ставащо на пътя, въпреки, че това е практиката.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Re:

Все пак в голямата си част катастрофите биват предизвикани не от деца,велосипедисти или пенсионери, а именно от такива като нас!
          Айде всеки се замисли малко а ?
          това как го установи? Айде да не говорим така, а?
          Кое как съм установил?
          Ако си мислиш, че визирам само шофьорите от Клуб Алфа Ромео се бъркаш

обясни ми как установи, че повечето катастрофи се предизвикват "от такива като нас"! Твърдиш нещо, в което аз се съмнявам. Логично е да дадеш поне основание за твърдението си.
          Хайде сега прочети това и пак ми кажи в кое се съмняваш..

http://www.duma.bg/2006/0806/120806/obs ... /ob-4.html

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=117995&eid=1043

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0000402

Това са статий в 3 различни медий!Даже в 2 от тях има и статистики Ако повечето катастрофи не са причинени от безрасъдни шофьори то защо медийте наблягат точно на това?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Re:

Ако повечето катастрофи не са причинени от безрасъдни шофьори то защо медийте наблягат точно на това?

Ако Голф 3 е лоша кола, защо толкова много хора си я купуват?
            Медиите са популистки!
            Roosevelt

Comment

ОК! Нямаш ядове.Ти ги разбираш. Аз написах каквото имах да пиша.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

т.е. хвърли няколко необосновани твърдения.
                Roosevelt

Comment

Спийдър така е ! Но причината не са самите шофьори. Зачетох се в едната от статиите и хората там са почнали да налучкват истината. Дупки, стар автопарк, слаба организация на движението в градовете и причиняването на задръствания (изнервения от безпричинно забавяне шофер е способен на чудеса от глупост !), слабия контрол на полицията, която гледа как да гушне некой леф и спира народа за кво ли не, но не си върши работата. Колко от вас са чакали 2 пъти на светофар, защото има коли в кръстовището, които не би трябвало да са там ? Закона казва, че е нарушение ако навлезеш в кръстовище, от което неможеш да излезеш, докато имаш право... нещо такова беше. Това пък е причинено от лошата (да не кажа никаква) организация на движението и спогама за изнервянето на обикновенния шофер. А той горкия не е Бонд, Джеймс Бонд и некак си има емоции

Ето ако има полицаи в тоя форум, вече знаят как да заработят лев
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

.... Но причината не са самите шофьори. Колко от вас са чакали 2 пъти на светофар, защото има коли в кръстовището, които не би трябвало да са там ? Закона казва, че е нарушение ако навлезеш в кръстовище, от което неможеш да излезеш, докато имаш право... нещо такова беше. .....
                    Типичен пример от днеска на два пъти изчакваме светофар и се тика едно цигане от ляво с една баракуда ама кат съм 50 кила как да пръсна манерката на 4 мангала зидаро-куфражисти , а пистолет на улицата щеше да е @аси каубойската пародия....... че и псува на всичкото отгоре
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Ето ако има полицаи в тоя форум, вече знаят как да заработят лев
                      Знаят ама друг път. Последното ми спиране от полицай беше на 1 кръстовище в София. След него спряла патрулка и се вижда от1 км. Влизам на жълто и тоя ме спира ,защото не съм спрял пред светофара на изхода на кръстовището ."Ако имаше пешеходец щеше да го блъснеш" ми вика. "Е" викам "мога ли да спра вътре в него". Па ми гледа талона на слънце дали е дупчен , като че ли още ги дупчат. Добре ,че съм мнооого спокоен та се ядосвам и псувам само на ум, иначе можеше и да ме арестува.
                      А и добре ,че не реши да си търси пари и да не пише фиш ,че не знам .
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Ехееее. Вие го изядохте момчето бе Разбира се, че не всеки път Водача на МПС-то е виновен за дадена катастрофа. Просто ние с автомобилите държим живота на останалите участници в ръцете си Деца, пенсионери, колоездачи и тн.т. То ест все едно ние сме "въоръжени". За това винаги сме на прицел когато има инцидент. За това и сме ДЛЪЖНИ да сме по-съобразителни и по-внимателни от "НЕ въоръжените"
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Още мнооооого ще има да си говорим по такива теми...

Всички са виновни КАТ,държавата,дупките,рацерите,старите коли и най-вече самите ние, които търсим вината нявсякъде а в същото време една тема неможем да направим за да си помогнем, та дори и малко...

Без коментар - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10429
                          http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Re: скоро ще има ли край всичко това!?

Шофьора е длъжен да съобрази пътната обстановка.
                            Убийството си е убийство предумишлено или непредумишлено то е факт.
                            Пък и честно да си кажем колко от нас спазват правилата за движение на 100%. Колко намаляват когато видят на главен път ограничение 50 на 50 а не минават с 60 или 70 или се движат в градовете с 60 или 70 та дори и доста повече. Никой не се замисля ,че може да изпадне в неприятна за него ситуация ама рано или късно на всеки се случва целта е да се намали до минимум случването.
                            Стига от мен философстване.
                            Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                            Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                            Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                              Знаят ама друг път. Последното ми спиране от полицай беше на 1 кръстовище в София. След него спряла патрулка и се вижда от1 км. Влизам на жълто и тоя ме спира ,защото не съм спрял пред светофара на изхода на кръстовището ."Ако имаше пешеходец щеше да го блъснеш" ми вика. "Е" викам "мога ли да спра вътре в него". Па ми гледа талона на слънце дали е дупчен , като че ли още ги дупчат. Добре ,че съм мнооого спокоен та се ядосвам и псувам само на ум, иначе можеше и да ме арестува.
                              А и добре ,че не реши да си търси пари и да не пише фиш ,че не знам .
                              Дупчат ги дупчат... като ти го вземат да ти пишат акт и го перфорират с телбод към бумагите... и тия дупки се виждат - и значат, че си по малко точки - демек по лесен за измъкване на някое левче.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

http://burgas.dir.bg/2007/05/03/news1635811.html

И самият текст

Руснак загина след удар в румънска кола
                                03 май 2007 / БТА
                                Руски гражданин с инициали М.Е., пътувал в лек автомобил "Алфа ромео" със софийска регистрация, е загинал при катастрофа по пътя Бургас -Несебър. Това съобщиха от пресслужбата на полицията в Бургас.
                                Автомобилът е бил управляван от 28- годишната П. С. - руска гражданка, временно пребиваваща в България, живееща в Приморско. Леката кола се е сблъскала с туристически автобус "Мерцедес бенц", с румънска регистрация, управляван от 44- годишния К.К. от Констанца, Румъния, транзитно пътуващ от Турция за Румъния. От полицията в Бургас уточниха, че катастрофата е причинена от руската гражданка, която при движение в посока към Бургас, предприема маневра "ляв завой" към Поморие и отнела предимството на движещия се към Несебър туристически автобус. След инцидента в бургаската болница за лечение е настанен 37-годишният О.Е. от Русия, возещ се на предната дясна седалка в автомобила "Алфа ромео", който е получил травми в областта на главата, но е без опасност за живота. В болницата е откаран и втория пътник от лекия автомобил - руския гражданин М.Е. Той се е возел на задната седалка от дясната страна. В резултата на травмите в областта на гърдите и главата М.Е. е починал, уточняват от полицията.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X