И мисля, че тука е мястото.
Мисля, че съм влюбен в една красавица.
Имам я. И от както я имам не мога да спя.
На възраст съм, женен, с дъщеря на 11.
Преди 2-3 месеца ми мина през ума, че ще е хубаво да возя дъщеря си и съпругата си на най-различни хубави места - реших, че имам нужда от автомобил.
О.К. Ще купувам.
Първо си казах - немски трябва да е и нищо друго.
Няма да се впускам в подлобности за моето осъзнаване и как стигнах до тук, но съм щастлив.
Хубавицата я видях на 28.04., горката, толкова мръсна и неугледна (сетих се за Пепеляшка). Поисках да я запаля, и какво да ви разказвам - МУЗИКА.
Продължих с огледа на коли още няколко часа, но тя ми беше вече в главата и другите само ги гледах.
Взех си я - само за 6000 лв (търговеца беше я обявил за 6000, после свали на 5900, след това поиска 5950 и аз вдигнах на 6000), мисля, че това е пример за пазарене на Горубляне.
Това го написах с цел да Ви БЛАГОДАРЯ!
ВИЕ ми помогнахте с избора на кола, всички вие, които сте писали и споделяли.
Желая Ви много безаварийни километри!
П.П. Това тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11360 ме разби.
Колегата(или бъдещ) mavruda - БРАВО!
Мисля, че съм влюбен в една красавица.
Имам я. И от както я имам не мога да спя.
На възраст съм, женен, с дъщеря на 11.
Преди 2-3 месеца ми мина през ума, че ще е хубаво да возя дъщеря си и съпругата си на най-различни хубави места - реших, че имам нужда от автомобил.
О.К. Ще купувам.
Първо си казах - немски трябва да е и нищо друго.
Няма да се впускам в подлобности за моето осъзнаване и как стигнах до тук, но съм щастлив.
Хубавицата я видях на 28.04., горката, толкова мръсна и неугледна (сетих се за Пепеляшка). Поисках да я запаля, и какво да ви разказвам - МУЗИКА.
Продължих с огледа на коли още няколко часа, но тя ми беше вече в главата и другите само ги гледах.
Взех си я - само за 6000 лв (търговеца беше я обявил за 6000, после свали на 5900, след това поиска 5950 и аз вдигнах на 6000), мисля, че това е пример за пазарене на Горубляне.
Това го написах с цел да Ви БЛАГОДАРЯ!
ВИЕ ми помогнахте с избора на кола, всички вие, които сте писали и споделяли.
Желая Ви много безаварийни километри!
П.П. Това тук http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11360 ме разби.
Колегата(или бъдещ) mavruda - БРАВО!
Comment