Колеги,някой да сподели впечатления за качествено домашно озвучение докъм 5-6-700лв.Вече втори саундбар връщам в Емаг,овратително качество.Търси се да има оптика или блутут,заради връзката с тв и държа на качество,за сметка на сила,т.е. тия циркаджийските караоке колони отпадат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Домашно озвучение!
Collapse
X
-
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Frequency response: 35Hz – 20kHz
Maximum SPL: >110 dBC
Signal to Noise ratio, A-weighted: >95dBAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениеИмаш ли преки впечатления от тези,колега?Аз също ги гледах,само че варианта буфер+2 колонки.Знаеш ли какви честоти покриват,че в описанието нищо не пише?
Но има едно много важно нещо. И това е какъв тип музика и за какво ти трябва. Защото "хубави" за различните хора означават различно нещо. Тези покриват много линейно спектъра, като нямат много изявени засилвания на някои честоти като Боуз-а да кажем. Което може и да не ти хареса, а може и да ти хареса.
Този модел все още се предлага в големите магазини за техника и не мисля, че някой ще ти откаже ако искаш да ги чуеш на място.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Ами по принцип слушам основно клубна и хеви,филми почти не ме интересуват,затова не ми трябва 5+1 по принцип.Бях се ориентирал към саундбар,заради компактните размери,но всичко до 1000-1200лв вади евентуално ниските,но високите липсват на всички.Интересува ме главно ниски и високи да има.alfa 159 1,8 mpi/lpg
Comment
Comment