Тоз чат умре!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чат за съфорумниците
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеТоз чат умре!
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеНе е ве, струва ти се.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Абе нещо,не бях влизал от година,но сега неще да бачка
влизаш,пишеш и не виждаш,какво ти отговарят,нито какво си писал!
Малко объркано го обяснявам,ама си е точно така.Иначе чата си беше супер!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАбе нещо,не бях влизал от година,но сега неще да бачка
Малко объркано го обяснявам,ама си е точно така.Иначе чата си беше супер!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАбе нещо,не бях влизал от година,но сега неще да бачка
Малко объркано го обяснявам,ама си е точно така.Иначе чата си беше супер!
Майкрософтска му работа...--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Абе аз съм с Мозила, ама ... дагоева ... като влезна и ми дава, че Мозилата има махмурлук и не ми дава ....
След малко ще пробвам да вкарам една опера ... отдавна съм и се наканил мамицата и ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАбе аз съм с Мозила, ама ... дагоева ... като влезна и ми дава, че Мозилата има махмурлук и не ми дава ....
След малко ще пробвам да вкарам една опера ... отдавна съм и се наканил мамицата и ...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАбе аз съм с Мозила, ама ... дагоева ... като влезна и ми дава, че Мозилата има махмурлук и не ми дава ....
След малко ще пробвам да вкарам една опера ... отдавна съм и се наканил мамицата и ...
В момента съм добавил доста емотикони и да не се окаже, че е заради тях.
П.П. Проблема с IE8 е оправен.Last edited by Walker; d.m.y г., 15:55.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщениеАбе в тоя чат защо няма никой?
Вече даже и не влизат.
Може да им е писнал--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщениеМи аз не съм влизала от доста време...сега ми се бъгна нета
Дайте да го съживим тоя чат))
Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
Comment