Известие
Collapse
No announcement yet.
Чат за съфорумниците
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Мъж си купил вила в планината, но не знаел че там има много мечки и решил да потърси помощ. Отишъл в агенцията за борба с мечките и им обяснил проблема. Ловеца на мечки до изслушал и му казал:
-Ся, вземаме тази пушка от стената и тръгваме из гората. Ти ще носиш пушката а аз ще взема с мен ей тва малкото кученце Седефчо ...-то е специално обучено.Като намерим мечката тръгваме да я гоним, тя ще се уплаши и ще се качи на някое дърво. Аз ще се кача на дървото, ще го разклатя, тя ще падне и Седефчо(който е специално обучен), ще я захапe и ще и откъсне ташаците.
И така ще я хванем
-Добре, ...ми тая пушка на мен за какво ми е?
-Ако от дървото падна аз, веднага да застреляш Седефчо.
Comment
-
...Снощи пред НБУ видях Ауди А5 хром...цялото беше хром..като на арабските шейхове незнаех че има нещо такова в Бг... Беше с варненска регистрация...
Това някаква нова мода, която съм пропуснал ли е и колко такива коли има в Бг??Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение...Снощи пред НБУ видях Ауди А5 хром...цялото беше хром..като на арабските шейхове незнаех че има нещо такова в Бг... Беше с варненска регистрация...
Това някаква нова мода, която съм пропуснал ли е и колко такива коли има в Бг??0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеКакво общо има с темата
Иначе наистина няма общо с темата...тооо във форума не остана тема за автомобили..... Извинете ме.....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Венци,
аз така като гледам има теми за всички модели + класики. Има общ технически раздел и раздел за сервизи. Абе има си авотомобилни теми. Друг е въпроса каква е активността и колко влизаме там.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение...Снощи пред НБУ видях Ауди А5 хром...цялото беше хром..като на арабските шейхове незнаех че има нещо такова в Бг... Беше с варненска регистрация...
Това някаква нова мода, която съм пропуснал ли е и колко такива коли има в Бг??
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеhttp://vbox7.com/play:cdc4b8ea пускано е няколко страници по назад в темата за клипчетаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение.....0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Отивам долу да сваля пистовия ремък ,че вие зверски някъде там.Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:59.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Здравейте колеги - включвам се тук, по различен повод - реших да пусна Алфето за продажба (колата от подписа ми). Все по-малко време и възможност имам, да й се радвам - шофирам служебен автомобил и съм доста ангажиран, а според мен не си заслужава, 166 да стои в гаража през повечето време. Другата седмица пускам обявата. Колата се намира в град Гулянци, Плевенско, аз живея и работя в Плевен - 0897 929262.sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
Comment