If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаххаха каза ли го или само си го помисли
Пуснах питане в фейсбук ... ама кажете и вие . Какъв е шанса да оставиш тавана отворен вечерта ... и да завали
Епа .... понамокри го малко Добре , че слабичко капало и е с кожа та се бърше лесно Що мислиш съм станал толкова рано в Събота ...
Ааа , и пека едни мръвкиии
Епа .... понамокри го малко Добре , че слабичко капало и е с кожа та се бърше лесно Що мислиш съм станал толкова рано в Събота ...
Календарчето ти е развалено нещо.Занеси го на ремонт
Хаххаха каза ли го или само си го помисли
Пуснах питане в фейсбук ... ама кажете и вие . Какъв е шанса да оставиш тавана отворен вечерта ... и да завали
А ти от горчив опит ли си провокиран да задаваш такива въпроси или си питаш хипотетично? : )))
Тока, сега видях, че си продаваш колата - цял ден ще страдам
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Гори продавам я да ... кофти , ама 307-цата ми разклати доста сериозно бюджета и така .
Леле верно е до календарче рабтата ... снощи бях на абитиурентско изпращане и малко ми е трудно сега
П.П.
Ееееей , сега ще ме сасипете с тая Събота
Вместо да се хванете за мръвките вие ...
Гори продавам я да ... кофти , ама 307-цата ми разклати доста сериозно бюджета и така .
Леле верно е до календарче рабтата ... снощи бях на абитиурентско изпращане и малко ми е трудно сега
П.П.
Ееееей , сега ще ме сасипете с тая Събота
Вместо да се хванете за мръвките вие ...
Ми... аз пък ти пожелавам да закърпиш дупките много бързо и преди някой да се засили да я грабне
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment