Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесвърших малко работа в градината, и ся релакс"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСял си арпаджик?
не го бях правил досега това, а и като цяло са ми малко чужди тоя тип дейности... но родителите ми решиха, че не са им вкусни нещата от пазара, и откакто дядо почина, лека му пръст, се грижат за мястото, миналата година много вкусни зеленчуци изкараха, да се неначуди човек
а чисто физически, да се умориш до край, и да си легнеш да дремнеш на чистия въздух е най-добрия релакс възможенsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениена корените на доматите слагах колове, по които би трябвало да растат доматите
не го бях правил досега това, а и като цяло са ми малко чужди тоя тип дейности... но родителите ми решиха, че не са им вкусни нещата от пазара, и откакто дядо почина, лека му пръст, се грижат за мястото, миналата година много вкусни зеленчуци изкараха, да се неначуди човек
а чисто физически, да се умориш до край, и да си легнеш да дремнеш на чистия въздух е най-добрия релакс възможен156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениепоздрав с песничката от подписа
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениененавиждам всякакъв физически труд, различен от спорт.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТей е важното е обаче да има движение
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАма от движение до движение има разлика... и аз се движа от колата до вкъщи и от колата до кабинета в работата и пак ме е страх да не се преоморя156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеСя ако можеше и въобще да не слизаш от колата
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеРай... само тук там някоя девойка ще качвам да ме раздвижва156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment