Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    Нали знаеш,че колата я прави шофьора,и Голфа си е хубава кола,даже и малко практична.Един колега има Голф 3 и става за разкарване ама си е скучна.Няма да се убиждаш
    Хич не се обиждам колега Аз ако бях някой който ще се обижда въобще нямаше да споменавам Ама няма какво да крия и си го казвам: Да карам немски коли, не само VW...но казвам и съвсем искренно че само и единствено гледам на Алфата като нещо повече от една кола, на нещо повече от купчина ламарини...Просто я обужавам и точно заради нея правя тази жертва, да карам други коли...
    Немските при мен вършат черната работа, а Алфата тя е за удоволствие и за излизане, тя ми е глезлата...която много си я обичам
    Та това е дано сте ме разбрали, но вярвам има и доста като мен, сектанти, които не биха ползвали Алфи за черната работа
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Хич не се обиждам колега Аз ако бях някой който ще се обижда въобще нямаше да споменавам Ама няма какво да крия и си го казвам: Да карам немски коли, не само VW...но казвам и съвсем искренно че само и единствено гледам на Алфата като нещо повече от една кола, на нещо повече от купчина ламарини...Просто я обужавам и точно заради нея правя тази жертва, да карам други коли...
      Немските при мен вършат черната работа, а Алфата тя е за удоволствие и за излизане, тя ми е глезлата...която много си я обичам
      Та това е дано сте ме разбрали, но вярвам има и доста като мен, сектанти, които не биха ползвали Алфи за черната работа
      Така си е.Не мога даси представя някоя алфа да мъкне дърва или някакви други работи,за съжаление обаче и такива ги има.Да вземеш да я изведеш на разходка и да направиш някоя и друга снимка,че твоите ми харесват.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
        Така си е.Не мога даси представя някоя алфа да мъкне дърва или някакви други работи,за съжаление обаче и такива ги има.Да вземеш да я изведеш на разходка и да направиш някоя и друга снимка,че твоите ми харесват.
        Ми аз имам над 300 снимки, мога да ти кача една Пък може после и още

Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:09.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ко стаа пичови ... как е хавата имам един голям проблем , които се казва 25-30/100 бензин градско светна ми лампата на дюзите и ся ми гори все едно е 3.2 V6 ... пък върви по зле и от 1.4 ТС ... като размърдам буксата на дебитомера и огасва ... незнам как да го оправя тва освен да сложа др. букса ... ама от де да я изсе*а друга ... вобщеее ... не съм я карал няколко дена ( да не казвам седмица ) само заради тая лампа
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            ко стаа пичови ... как е хавата имам един голям проблем , които се казва 25-30/100 бензин градско светна ми лампата на дюзите и ся ми гори все едно е 3.2 V6 ... пък върви по зле и от 1.4 ТС ... като размърдам буксата на дебитомера и огасва ... незнам как да го оправя тва освен да сложа др. букса ... ама от де да я изсе*а друга ... вобщеее ... не съм я карал няколко дена ( да не казвам седмица ) само заради тая лампа
            Лошо, трябва да я погледнат Пък и за да ти гори толкова дебитомера е виновен, затова нов
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Лошо, трябва да я погледнат Пък и за да ти гори толкова дебитомера е виновен, затова нов
              нов ли ... стига бе аз като размърдам жичките и се оправя ;( може и от тях нещо да е нали
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• аз мисля че чарка между номерата е за смяна!!!!

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                ко стаа пичови ... как е хавата имам един голям проблем , които се казва 25-30/100 бензин градско светна ми лампата на дюзите и ся ми гори все едно е 3.2 V6 ... пък върви по зле и от 1.4 ТС ... като размърдам буксата на дебитомера и огасва ... незнам как да го оправя тва освен да сложа др. букса ... ама от де да я изсе*а друга ... вобщеее ... не съм я карал няколко дена ( да не казвам седмица ) само заради тая лампа

Зарад коя лампа на резервоара или другата???
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                  аз мисля че чарка между номерата е за смяна!!!!
                  Ще дойда до блок 36 и ще ти го дам да му налигавиш кратуната
                  sigpic

Comment

• Нали се сещаш че за да доидеш до вкъщи трябва да сипиш на твоита 40лв бензин
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Нали се сещаш че за да доидеш до вкъщи трябва да сипиш на твоита 40лв бензин
                      Ще дойда пеша
                      sigpic

Comment

Нали се сещаш че за да доидеш до вкъщи трябва да сипиш на твоита 40лв бензин
                        Най малко 40лв Все пак е Алфа, пък е неговата е лакома, нали е 3.2 GTA
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                          нов ли ... стига бе аз като размърдам жичките и се оправя ;( може и от тях нещо да е нали
                          Свали буксата и малко огъни крачетата на дебитомера. Контактуването ще се оправи ако е от разхлабени пинове на буксата.

А тая тема не беше ли за друго ?!?
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                            Ние тук си я използва ме за всичко И да ти кажа честно доста бързо и лесно си решаваме проблемите тука
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Това, че не пиша не означава, че не чета а и според мен голяма част от форума и живота си е "Общи приказки" в което няма нищо лошо. За суха техническа информация си има програми.
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Най малко 40лв Все пак е Алфа, пък е неговата е лакома, нали е 3.2 GTA
                                вие май ме взехте за сух шпек а !!!

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                                Свали буксата и малко огъни крачетата на дебитомера. Контактуването ще се оправи ако е от разхлабени пинове на буксата.

ами в крайна сметка установих , че няма от какво др. да е като я натисна хубаво в страни и лампата огасва ... ама въпроса е на коя страна да ги огъна тея крачета ... или няма значение
                                sigpic

Comment

Working...
                                X