Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
http://www.antiradar.braindumpz.com/
показва къде има камери и къде вардат полицайтеVW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеhttp://www.antiradar.braindumpz.com/
показва къде има камери и къде вардат полицайтеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеДо колкото знам, можеш да слагаш на картата, къде има полицаи или камери. Но за Враца, местата които са обозначени, на тях си има полицаи.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеСега нямам много време но ще взема да метна няколко местенца...или поточно с брой поред храст
Почти всяка Неделя иам патрулка с радар скрита на една отбивка по пътя от Радомир към Перник/веднага след излизанетго от Радомир вдясно иам отбивка и там естествено в храстите./.
След това има пак патрулка с радар по пътя - Перник - София на широкото преди Драгичево след един завой,преди това има безумно ограничение 60км.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеАз се опитах,но нещо не стана.
Почти всяка Неделя иам патрулка с радар скрита на една отбивка по пътя от Радомир към Перник/веднага след излизанетго от Радомир вдясно иам отбивка и там естествено в храстите./.
След това има пак патрулка с радар по пътя - Перник - София на широкото преди Драгичево след един завой,преди това има безумно ограничение 60км.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМа ти другия път в неделя като минаваш покрай Пк вземи та звънни да се видиме...апа и среща имаме в неделя,може моабед да стане....ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеСлед 2 Недели време ще я.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
От утре се места в Свищов, но първата седмица ще бъда без колата, че ремонта и излезна скъпичък. Но от следващата седмица (3 октомври) съм с колата в града, та може да се подноват срещите край Дунава.
Сорри за спама, ама като няма кой да пише.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеТя тая тема малко умря. Къде сте бре спамери? Я се похвалете нещо интересно.
П.П. Какво се случва с тая тема? Вярно, че се напълни с теми за спам, ама не вярвах че точно тази ще загине така лесно
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеИзвадиха ми зъб, но имаше гной под него и за това опойката не ме хвана
П.П. Какво се случва с тая тема? Вярно, че се напълни с теми за спам, ама не вярвах че точно тази ще загине така лесноAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеАааа ти си ходил при някой садо-мазо зъболекар. И аз май трябва да ходя ама да видим кога ще е.За това съм решил вече да не изчаквам като ме боли зъб
Comment
Comment