Защо пък страх?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениешшшшшшш най накрая се събудихте бе!!!
Снощи(по нощите де) тъкмо реших да си лягам и ми звъннаха едни приятели и айде с MLа на единия и отзад репатрака тъкмо до сутринта се разправяхме да качваме колата отзад и айййде на Плевен на състезанието, и там бира, две, три..... и т.н. и сегавече гледам стерео
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеЗащо пък страх?!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеколега ще извиняваш че се меса в чужди разговори,ама ние тука не хапем бе,нищо няма да им направим, след като пишем тук значи - Everyone is invited!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеНе го слушай, малко е стеснителен
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕпа, че аз поне не съм заспивал от онзи ден!!! Вчера сутринта откакто съм станал и досега не съм лягал!!!
Снощи(по нощите де) тъкмо реших да си лягам и ми звъннаха едни приятели и айде с MLа на единия и отзад репатрака тъкмо до сутринта се разправяхме да качваме колата отзад и айййде на Плевен на състезанието, и там бира, две, три..... и т.н. и сегавече гледам стереоAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАууу, не така че пак ше ми излезе име бе
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеНякоя друга снимка няма ли да почерпиш от Плевенските дрифтаджий
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеНяма ли да ти е за първи път?
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеУтре като сваля клиповете и снимките ще направя тема в тунинг и рацинг, защото направих страшно много снимки и клипове, и не че хваля нашата стока, ама на тоя моя приятел Е34ката, която е М Power 315коня поне на мен направо ми взе и ума и дума и направо като излезеше на пистата настръхвах от дрифта и гърления звук, и поне според мен беше адски добра, ама утре ще видите деAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеЗа момента все още нищо, но ако трябва да се ослушам да чуя?
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЕй ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее пу
Comment
-
Comment
Comment