Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо пък страх?!

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      шшшшшшш най накрая се събудихте бе!!!
      Епа, че аз поне не съм заспивал от онзи ден!!! Вчера сутринта откакто съм станал и досега не съм лягал!!!
      Снощи(по нощите де) тъкмо реших да си лягам и ми звъннаха едни приятели и айде с MLа на единия и отзад репатрака тъкмо до сутринта се разправяхме да качваме колата отзад и айййде на Плевен на състезанието, и там бира, две, три..... и т.н. и сегавече гледам стерео

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
        Защо пък страх?!
        Не го слушай, малко е стеснителен
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          колега ще извиняваш че се меса в чужди разговори,ама ние тука не хапем бе,нищо няма да им направим
          Изобщо не се месиш в чужди разговори , след като пишем тук значи - Everyone is invited!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
            Не го слушай, малко е стеснителен
            Аууу, не така че пак ше ми излезе име бе

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              Епа, че аз поне не съм заспивал от онзи ден!!! Вчера сутринта откакто съм станал и досега не съм лягал!!!
              Снощи(по нощите де) тъкмо реших да си лягам и ми звъннаха едни приятели и айде с MLа на единия и отзад репатрака тъкмо до сутринта се разправяхме да качваме колата отзад и айййде на Плевен на състезанието, и там бира, две, три..... и т.н. и сегавече гледам стерео
              Някоя друга снимка няма ли да почерпиш от Плевенските дрифтаджий
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic
              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Аууу, не така че пак ше ми излезе име бе
                Няма ли да ти е за първи път?

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  Някоя друга снимка няма ли да почерпиш от Плевенските дрифтаджий
                  Утре като сваля клиповете и снимките ще направя тема в тунинг и рацинг, защото направих страшно много снимки и клипове, и не че хваля нашата стока, ама на тоя моя приятел Е34ката, която е М Power 315коня поне на мен направо ми взе и ума и дума и направо като излезеше на пистата настръхвах от дрифта и гърления звук, и поне според мен беше адски добра, ама утре ще видите де

Comment

Няма ли да ти е за първи път?
                    Защо??? Какво си чула???

Comment

• За момента все още нищо, но ако трябва да се ослушам да чуя?

Comment

Утре като сваля клиповете и снимките ще направя тема в тунинг и рацинг, защото направих страшно много снимки и клипове, и не че хваля нашата стока, ама на тоя моя приятел Е34ката, която е М Power 315коня поне на мен направо ми взе и ума и дума и направо като излезеше на пистата настръхвах от дрифта и гърления звук, и поне според мен беше адски добра, ама утре ще видите де
                        Ооо супер ,супер така ми се ходеше и на мене ,ама пустата съдба не ме пусна. Чакаме мат'ряла начи
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Ей ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее пу
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

За момента все още нищо, но ако трябва да се ослушам да чуя?
                            Ааааа, не не, така си е добре, имаш добро мнение за мен(надявам се), по-добре не си го разваляй с ослушване

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                              Ей ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее пу
                              К'во па ти бе

Comment

К'во па ти бе
                                зима ми думите от устата...

Comment

Working...
                                X