ццц тооояпа що се правиш на луд нас ни заболяха пръстите да пишеме тука
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЧестит Рожден ден на прасчо (suscrofa)
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе и всички спите, аааа????
Уж спамери, уж незнам какво пък сте се предали още в 2 часа
За БАТКО СПАМЕР се изисква постоянство
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЗа всички останали - не че искам да ви рразочаровам, ама мислим до следващата седмица да съм минал 2500 поста(и няма да са само от спам) така че и да се борите и да не се борите, трудно ще ви е да настигнете БАТКО СПАМЕР (вижте моята икона във форума, а именно пчеличката колко мнения имааз гоня него)
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениемалко вероятно трябват ми още 500 мнения и те минавам,ама първо ludkanar ще ти вземе титлата....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеепа аз та кой друг да му я вземе хахах
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебе аз съм тука ма батко незнам къдеее...некъде с кака сигурно
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениенеска от рано почваме,а с коя кака е бато?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебе ние от порано почваме ма оставате после сами мене ме няма а батко си е с неговата кака
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеабе а днекса на каква тема ще спамиме,батко го няма,марто го няма,прасковката и неяай казвай какво ще спамим
Comment
Comment