Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
здравейте момци , варви ли мохабета, абре Коце като ти гледам десктопа бая си я натоварил твойта машинаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекакви ти са иначе характеристиките на компа?
AMD-2000+
1024MB RAM
120GB hard
256 MB video
а и филм ше гледам после може да пиша пакMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеабре кво толкоз ги бройкате тез спамерчета ве?я викайте на здраве и толкова.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеа така НАЗДРАВЕ с портокалав сок.....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеи сега какво правиш с тоя портокал дано те види колежката sokotpraskova та да видиш ти тогава портокал шеми пие
Comment
-
хаха ще си спретнете едно портокало-прасковено парти
айде от мен водката и ....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениехаха ще си спретнете едно портокало-прасковено парти
айде от мен водката и ....
Comment
-
ам незнам , да видим колежката какво ще каже по въпроса и тяAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениенякой буден?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз.....на тебе ти дойде нета а?
Comment
-
хаха и ток ли нямаше,
мали ония ден и на мен ми спряха нета,спряха и водата и кабелната по едно и също време , и гледах доста умно по едно време
и тока ако ми бяха спрели и щях да фана пътя на някъдеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениехаха и ток ли нямаше,
мали ония ден и на мен ми спряха нета,спряха и водата и кабелната по едно и също време , и гледах доста умно по едно време
и тока ако ми бяха спрели и щях да фана пътя на някъде
Comment
Comment