Я не ги закачайте младите....щом се харесват...нека се вземат!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЯ не ги закачайте младите....щом се харесват...нека се вземат!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениешшш само да не ми купите бой с такива приказки....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениешшш само да не ми купите бой с такива приказки....
за нас какво ше останеsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениепернишки девойки без бой се не дават
за нас какво ше останеFiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениелеле ясно е че пак ще потъвам в нелегалност.....още не съм дошъл и решиха да ме бият....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеТо без бои маи вече нищо не става тука!sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеза каква нелегалност говориш бре хах....данеси решил да идваш
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекъде да идвам?.......аз съм тука....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениепаа за неква нелегалност говориш още неси дошъл те забиха хах незнам кво си намислил
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениепак да изчезна за 2 седмици...Last edited by ludkanar; d.m.y г., 19:30.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениетой е бесплатенПървоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениепернишки девойки без бой се не дават
за нас какво ше останеПървоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщениеТо без бои маи вече нищо не става тука!Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениепаа за неква нелегалност говориш още неси дошъл те забиха хах незнам кво си намислил
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениехах ма ти верно де се загуби бре помислих си да несате утепали некаде,па и само на силжето пишеш на мене спре
ПП:По-горе всичко е на бъзик,някой да не се засегне.
Comment
Comment