Взели сме
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеА, цяла стая...не бива да хабим ресурси излишно.
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеА, цяла стая...не бива да хабим ресурси излишно.Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеВзели сме
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеА, цяла стая...не бива да хабим ресурси излишно.Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеВзели сме
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеОК.Вземете си мазеsigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеНе.Върху хладилник МРАЗ.sigpic
Comment
-
Като споменах кисело зеле, се сетих преди години как на един съсед му откраднаха зелките от бидона. Гледам през балкона: една тумба ромчета, мъкнат зелки по широкия Боянски друм..sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеКато споменах кисело зеле, се сетих преди години как на един съсед му откраднаха зелките от бидона. Гледам през балкона: една тумба ромчета, мъкнат зелки по широкия Боянски друм..
Comment
-
Хахах...да не е бил тоя рома дето обра комшията
Отивам да се къпя аз и си лягам, лека Ви нощ.
ПП -> 164 td оста'йте го тоя Мраз вече де, почна да скърца..като окачването на мойта 166-ца..sigpic
Comment
Comment