Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Казвали сами че има някакви парфюми за кола (НЕ ароматизатор), и ако не се лъжа се търсили попарфюмериите (пробвай в някоя по-голяма разбира се, за да не те гледат странно иначе)
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеИзчезват но на сутринта ще си отвора супер работа ... не е за мен.Мерси все пак, мисля си че като се завия няма да имам ядовемай трябва да си вземеш раид за в контакта
немат шанс гадовете срещу него
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСмисъл? КОи са големите?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Така като ми говориш се сещам на първо време за тези РЕФАН, където ходиш с шишенце и ти пълнят, какъвто аромат си избереш...В ЦУМ има един такъв на 2-рия етажЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеТака като ми говориш се сещам на първо време за тези РЕФАН, където ходиш с шишенце и ти пълнят, какъвто аромат си избереш...В ЦУМ има един такъв на 2-рия етажsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеПожелавам ви приятно будуване, тъй като аз отпадам за тази вечер
ЛекаsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Ааа тука нещо затишие ми се струва?
Аре колежки, размърдайте се...
То събота вечер изобщо има ли някой пред компа?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАаа тука нещо затишие ми се струва?
Аре колежки, размърдайте се...
То събота вечер изобщо има ли някой пред компа?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
Comment