Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЗдравей Alfa Mania4ka"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЕее не ме разочароваи така дее ...
Вие да не би да сте се разбрали да се редувате... една вечер единия ще ми разбива мечтите, на следващата ти...
А утре вечер кой е на сляма хахах ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЕй, ей, ей ... и подчертано даже... набираш точки ааа?
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЕ как нали изкупувам грехове от снощи
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениети изкупуваш,аз създавам нови...."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеКакво става с билярда... ще го бъде ли хах
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениети изкупуваш,аз създавам нови....
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеk_valkanov33 внимавай какво говориш
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАми аз съм си на работа и те чакам ли чакам
пп: И нека сега чуем защитата на Алфа в лицето на k_valkanov33."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениепо-точно трябва да внимавам с четенето,от там идва всичко....ама така става,като не доглеждам и чета отгоре-отгоре,само първите 4 букви от думата...
или пак не съм в час
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеАко станеш алкохолик да не ме обвиниш мен (от чакане). Просто с алфа съм и ... бавно загрява... изчакай още ден, два... и ако не роди ида
пп: И нека сега чуем защитата на Алфа в лицето на k_valkanov33.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеааааааааа що като роди ще си имаш и малки Алфи?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеТи май нещо се гъбаркаш с мен
или пак не съм в час
Comment
Comment