Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДайте да направим едно преброяване.....кой какво пие...аз пия сок от грейпфрут...то друга идиотщина не ми идва на акъла,така че давайте...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеДайте да направим едно преброяване.....кой какво пие...аз пия сок от грейпфрут...то друга идиотщина не ми идва на акъла,така че давайте...
Ама ти за закуска ли питаш кой какво пие ? haha"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеНе си ли е нещо стабилно.... не важи.
Ама ти за закуска ли питаш кой какво пие ? haha
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЕх тия Алфи бре....аз като нямам и си ходя пеш....
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеНай-добре правиш.ама тогава само кола и сок,че шапкарите дебнат,пък и последно време нещо взеха много бели да стават...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекое ми е добрето...по-добре е с колаама тогава само кола и сок,че шапкарите дебнат,пък и последно време нещо взеха много бели да стават...
да не изреждам
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеНито пари за данъци и т.н., бензин, консумативи........
да не изреждам
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениенека,колата си е кола,Алфата си е Алфа...
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеИма си и хубави страни. Най-хубавата е: независимостта от някой
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАз гледам винаги хубавата страна...
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеТо хубаво, но понякога трябва да обърнеш монетата за да и видиш и другата страна
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеПрав си...
Поне за мен.
Comment
Comment