Първоначално публикувано от kokless
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеМного са пършиви тия опели... Живко е прав!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеА аз имам едно 18 секундно видео където 144коня алфа ти прави 4-5 коли.А ся ми обясни къде е уловката?!Ми другите що не ги споменаваш
на Bella и traiko kakво им се случи
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИзтървах старта...Ми другите що не ги споменаваш
на Bella и traiko kakво им се случи
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТи май наистина се взимаш на сериозно?Ми да
Другия път те искам на старта...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеМай си пропуснал най-важното http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=8694Осъзнайте се... и аз цепа разни ML-и и G класи 2008-2009 ама 3.2 дизели, дет са по 235, ама R8... извинявай
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи да
Другия път те искам на старта...
Нямам кола за драг
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАз винаги съм на старта...само,че с камера в ръка
Нямам кола за драг156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТя твойта нали беше 1.9 JTd с чип
Comment
-
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеБая ше да въврви тая печка да го ева...Осъзнайте се... и аз цепа разни ML-и и G класи 2008-2009 ама 3.2 дизели, дет са по 235, ама R8... извинявай
Аз по принцип има невероятни гонки по пътя Стара Загора - Нова Загора и обратно ама няма кой да снима докато сега просто се връщахме от СтЗ и оня ме мина с ряз и тоя до мене ми вика Изяж го ко като има 420 коня, ти пяк знаеш пътя на изуст
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеТрее ми няква печка ..145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеНА мен моя си "бензинояд" как му вика Мъро си ми е кстра! Арчи ма и върви на копеУе
Comment
Comment