Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМного се извинявам,ако съм обидил "Старши алфистите"
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКаква е темата
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеПоредната ти издънка.Момчето беше тръгнало към рекорд 7 поредни,ти ше ми се червиш.И сега кво ,отначало ли да почва?!?
Comment
-
-
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНастаршите алфисти
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАз съм младши и не ги разбирам тия неща
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеnikol_AR 145 1.9JTD привет, колежкеAlfa Romeo 145 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от nikol_AR 145 1.9JTD Покажи съобщениеЗдравей,колега.Още един човек да приеме новак.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikol_AR 145 1.9JTD Покажи съобщениеЗдравей,колега.Още един човек да приеме новак.
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
Аве старшите кво стана,нищо не казвате?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМного се извинявам,ако съм обидил "Старши алфистите"156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nikol_AR 145 1.9JTD Покажи съобщениеНоваците в темата да са по-кротки
Не си запознат с правилата , а ?
Кво бе , не е имало никой да пише ..
Като си има , ония като си пишат за БИВ , БМВ , ТТ (тая тема сигурно ..) и не им преча ..
Като няма никой си праскам колкото искам ...
Ще седне да ми обяснява той какво мога и не мога да пиша и колко да пиша в ТЕМА ЗА СПАМ ..
Хахахаха
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАми ако иска,ама ще му е трудно щото дойде и другия рекордьор.....Пък колкото до нас четеримата които останахме-k_valkanov33,kokless,nikol_AR 145 1.9JTD,benji_gb ние по-добре да излезнем,да не им пречим,нали са старши.....пък и няма да можем да си спамим,няма да има място за нас,ти какво мислиш?
Ядосвам се , че седнал НЯКОЙ (без да обиждам който и да е) да ми казва колко мога и какво да пиша в ТЕМАТА ЗА СПАМ ?!
Бе , осъзнайте се за коя тема говорите ..
Мен ми е все едно колко поста имам , тва , че ги броя ми е просто ей така , колкото да пиша нещо , а не да пиша емотиконки , както е било практика преди 230 страници ПРИМЕРНО ..
И ВСЕ ПАК - ТЕМА ЗА СПАМ Е ... , осъзнайте се ..
Вие тука , модератори в сянка ...
Comment
Comment