Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТова лошо ли е?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТой Бат Бойко е ясен"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИма си и добрите страни....почти не пера, изобщо не готвя, глава на семейство съм......чак ме е яд че човек има право само да една жена.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеВ Арабските страни имаш право на 4"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе довечера кво ще прайш, че ще се прибирам към СЗ към някое време следобед, и мое да цокнем едно кайвенце нейде.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение4 е горе долу добре - тъкмо ще има една дето постоянно ще мие колите......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАйде виж го ти за колите щял да използва едната
Ми към 6-7 следобед ще е вероятно, тогава ще минавам през НЗ......удобно ли е!?
И къде......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЕ па ще ги редувам - значи едната след секс 2 дена почивка няма да прави нищо че ще е разбита, втората него ден мие колата, третата почива един ден преди провеждане на секс, четвъртата мие, пере, шета и прочее......редуват се.......хм.....дали да не се огледам и за пета......имам и куче все пак.....
Ми към 6-7 следобед ще е вероятно, тогава ще минавам през НЗ......удобно ли е!?
И къде......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Оки, към 6 и нещо ще е, светофарите дето са след автогарата ли?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОки, към 6 и нещо ще е, светофарите дето са след автогарата ли?
Ти нали ми имаш GSM - номера...Айде като наближиш Нова Загора ми презвани за да дойда там с Алфата...Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 13:41.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment