Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
    Сподели какво е мазератито...битурбо? или някое от по-новичките?
    3200 GT , някво яко е , различно е от оригиналните ..
    Каза, че имало няква доработка , двигателя май е не 3.2 ами 4.9 от Тестароса , нещо такова ми обясняваше .. някви си 560 коня .. кво са ..
    Скоростната кутия му е различна от оригиналната , като на камион се .. с половинки ..
    Първа - 40 ..
    С половинката - 60 ..
    Втора - 90 , с половинката - 110 .. и т.н.
    На четвърта бил на 215 , вдигал е 300 към Пловдив , и като му е треснало .. явно Българските магистрали не са равни .. (факт) и от удара калника се изкривил навън .. ама по много специфичен начин , от вътрешната част - навън .. т.е. в двата края е имало напрежение и го е изкривило като е избило там ..
    Няма как да го обясня , ако дойде на 22-ри Август са в Калояново , ще видите ..

Абе .. сложна ситуация ..
    Има още 2 ламбота и едно ферари ..

Не му знам имената , само знам , че е Пол .. от Белгия е ..

Вика ,че там е карал колата 2 години .. и не е имало никви ядове..
    Идва в България - за 1 година сменява преден мост , заден мост ..

И те така ..
    Снимки .. по-късно може би ..

Comment

• Оп върнах се
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Мазератито има страшен звук ..
        Някой да иска клипче ?
        Казва се Роза btw ..
        Двигателя е уникален , човека има договор до 2012-та с Мазерати , и тогава ще смени този двигател и тази скоростна кутия с други .. нови ..
        В момента е на 130 хиляди километра .. реални!
        3.6 Twin Turbo ,560 коня , няква доработка е .. супер уникалната кола .. а звука ..
        Ау лелелеле!!!!

Comment

• Дай клипчето де,не се стеснявай.Нека и ние го видим това Мазерати.Звучи много обещаващо.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
            Мазератито има страшен звук ..
            Някой да иска клипче ?
            Казва се Роза btw ..
            Двигателя е уникален , човека има договор до 2012-та с Мазерати , и тогава ще смени този двигател и тази скоростна кутия с други .. нови ..
            В момента е на 130 хиляди километра .. реални!
            3.6 Twin Turbo ,560 коня , няква доработка е .. супер уникалната кола .. а звука ..
            Ау лелелеле!!!!
            И аз искам да го видя
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ето клипчето ..
              http://www.youtube.com/watch?v=Pc2xFPHRD1s

Не е много добро , ама се надявам скоро да има по-добри

Comment

Ето клипчето ..

sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Ето клипчето ..

И малко снимки ..

Нещо има проблем с хостинга на picbg.net , но . качени са , с малко чакане може и да се появят. Дано ги видите.

За сега толкова .. като взема Nikon-а ще пощракам повече , ако ми се отдаде възможност
                  Last edited by Пепи; d.m.y г., 17:19.

Comment

И малко снимки ..

Нещо има проблем с хостинга на picbg.net , но . качени са , с малко чакане може и да се появят. Дано ги видите.

За сега толкова .. като взема Nikon-а ще пощракам повече , ако ми се отдаде възможност
                    Супер е!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Мани ..
                        Той като идва на бензиностанцията , и влиза в някви адските обороти , и като тръгне да спира нали се чува как турбините разпускат .. и направо си умирам ..
                        И той ми вика
                        "Това го прави само заради теб .. щото знам , че ти си тук , и ще го харесаш и ще те видя усмихнат!"

Няма такъв пич .. иде ми да се разплача , като се сетя колко е човечен направо ..
                        По-рано вчера беше взел един от шофьорите на камиони във фирмата му да го вози , че проявил интерес .. абе , думи нямам ..

Comment

Мани ..
                          Той като идва на бензиностанцията , и влиза в някви адските обороти , и като тръгне да спира нали се чува как турбините разпускат .. и направо си умирам ..
                          И той ми вика
                          "Това го прави само заради теб .. щото знам , че ти си тук , и ще го харесаш и ще те видя усмихнат!"

Няма такъв пич .. иде ми да се разплача , като се сетя колко е човечен направо ..
                          По-рано вчера беше взел един от шофьорите на камиони във фирмата му да го вози , че проявил интерес .. абе , думи нямам ..
                          Ами има и такива хора, но за жалост не и българи...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Ами има и такива хора, но за жалост не и българи...
                            Точно тва е ..
                            Той ми разправя , първия месец като бил в България ..

Значи , кара си Мазератито , и спира нали някъде , бавно е карал , но иначе бързал за някъде ..
                            И той е свикнал .. спирали го хора , питали го за колата , обаче тоя път решил нали , че не е хубаво да се бави , а оня дето го спрял му викал
                            "седи , седи"
                            а той нашия човек вика
                            "не мога , имам работа .."
                            и тамън да тръгне само вижда , как оня му извадил пистолет до главата ,и той само си пуснал крака на педала , да избяга ..
                            По него се движела няква G63 AMG , и двамата минават със 190 , и една патрулка нали ги засекла с тази скорост ..
                            Белгиеца видял полицията и си мислил ,че всичко е наред .. спира зад полицаите , G Class-ата продължава..
                            Слиза белгиеца , слиза и полицая , и белгиеца вика
                            "Този човек там ми извади пистолет , искаше да ми вземе колата"
                            А полицая нашия знаете ли какво му вика ? Видял една бирена бутилка в колата и му казал
                            "Я гледай , ти със 190 караш , сигурно си пил .."
                            ДУМИ НЯМАМ ..
                            На другия ден давали по новините как неизвестни нападатели застреляли полицай от черен джип , не са ясни номерата и марката ..
                            А нашия човек все още си знае , G Class , номерата - СА 6666 нещо си накрая и .. черна

Аз ти казвам. . думи нямам , той човека още от тогава разбрал какво е положението ..
                            Не стига , че спира дето е карал със 190 да каже на полицая за опит за убийство може би и грабеж , ами полицая търси да го глобява , иначе ако не бил спрял нямаше да има тия проблеми ..

Comment

Точно тва е ..
                              Той ми разправя , първия месец като бил в България ..

Значи , кара си Мазератито , и спира нали някъде , бавно е карал , но иначе бързал за някъде ..
                              И той е свикнал .. спирали го хора , питали го за колата , обаче тоя път решил нали , че не е хубаво да се бави , а оня дето го спрял му викал
                              "седи , седи"
                              а той нашия човек вика
                              "не мога , имам работа .."
                              и тамън да тръгне само вижда , как оня му извадил пистолет до главата ,и той само си пуснал крака на педала , да избяга ..
                              По него се движела няква G63 AMG , и двамата минават със 190 , и една патрулка нали ги засекла с тази скорост ..
                              Белгиеца видял полицията и си мислил ,че всичко е наред .. спира зад полицаите , G Class-ата продължава..
                              Слиза белгиеца , слиза и полицая , и белгиеца вика
                              "Този човек там ми извади пистолет , искаше да ми вземе колата"
                              А полицая нашия знаете ли какво му вика ? Видял една бирена бутилка в колата и му казал
                              "Я гледай , ти със 190 караш , сигурно си пил .."
                              ДУМИ НЯМАМ ..
                              На другия ден давали по новините как неизвестни нападатели застреляли полицай от черен джип , не са ясни номерата и марката ..
                              А нашия човек все още си знае , G Class , номерата - СА 6666 нещо си накрая и .. черна

Аз ти казвам. . думи нямам , той човека още от тогава разбрал какво е положението ..
                              Не стига , че спира дето е карал със 190 да каже на полицая за опит за убийство може би и грабеж , ами полицая търси да го глобява , иначе ако не бил спрял нямаше да има тия проблеми ..
                              Eми ето на поредната простотия...Нямам думи
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ей къде сте бе !
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X