33-ка 16 ВЕ цък цък цък ..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЖивко , аз гледам , че президента нещо се е разклатил ... та викам да се кандидатирам . Всичко в Алфи ще направя , и ниски бордюри да не си трошат картерите ...Ами виж аз те подкрепих пак сега като гледам ти не си
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеНие спамерите трябва да се подкрепяме,иначе без нас за къдеАбе Токата нещо не ни подкрепя аааа ще му се караме
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщението ми толко трудно да намера къде е ... готовоАз теб поне 4-5 пъти съм те подкрепял
ама ти нещо се ослушваш
Сега вече знаеш къде да гледаш
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе Токата нещо не ни подкрепя аааа ще му се карамеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеКато не го изберем за президент ще види156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеАз незнам къде се гледа
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеедно-три,едно-три,момци вече две не виждам толкова ми се спи,та смятам да ви оставя156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЯкоНедей ляга ..
къде е точно и видя ли кой ти е давал
абе много опцийки има форума трябва да го разчовъркаш
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеОще немога го намеря ..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеОще немога го намеря .
После после от ляво в колонка надолу ти излиза менютата...
От там гледаш в дясно!!!
Най отгоре пише Нови теми с абонамент:, под него Последно наложено наказание и вече тук идва Latest Reputation Received и тук идва въпросната репутацияи там ти пише в коя тема ти е дадено положително в "зелено" или отрицателно в "червено"...На самото поле където пише Latest Reputation Received най-вдясно на това поле ти пише колко точки имаш
Сега разбра ли ме
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеСкрийншот искаш ли
Иначе на теб в близките дни не мога да ти дам Rep156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеСкрийншот искаш ли145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment