Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ама аз целия съм си един мекичък и пухкав ... да ме фане некоя мома , пък да ме мачка , мачка ... докато ме издрисне
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Ама аз целия съм си един мекичък и пухкав ... да ме фане некоя мома , пък да ме мачка , мачка ... докато ме издрисне
      Констипация?
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
        Те не я показаха може да се окаже не толкова добре.
        Е показаха я какво повече искаш
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Съжалявам , но въпреки високото ми интелектуално развитие , тази дума я чувам за пръв път Да не е някоя нова на Любчо ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Съжалявам , но въпреки високото ми интелектуално развитие , тази дума я чувам за пръв път Да не е някоя нова на Любчо ?
            Значи имаш още да учиш
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ти знаеш ли я ? :>
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Ти знаеш ли я ? :>
                Не

Колегата RealSeX да се яви тук веднага имам някои оферти за него
                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:48.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Съжалявам , но въпреки високото ми интелектуално развитие , тази дума я чувам за пръв път Да не е някоя нова на Любчо ?
                  Ама не разбрах питаш ли какво означава или само ме информираш, че не ти е известно? : )
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Ако го имаше това едвали щеше да е толкова щастлив
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Ако го имаше това едвали щеше да е толкова щастлив
                      То хубаво, ама като гледам каква молба е ударил да го мачкат, че да си оправи перисталтиката, на(д) таз мисъл се наведох
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Не

Колегата RealSeX да се яви тук веднага имам някои оферти за него
                        RealSeX абе момче знам ако ти издам за какво те търся веднага ще се явиш, ама ще го запазя в тайна, та да видим
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

RealSeX абе момче знам ако ти издам за какво те търся веднага ще се явиш, ама ще го запазя в тайна, та да видим
                          Още ли го търсиш тоя човек,да взема накрая да ти го доведа?
                          То хубаво, ама като гледам каква молба е ударил да го мачкат, че да си оправи перисталтиката, на(д) таз мисъл се наведох
                          Друго си е някоя жена да те помачка,всичко се намества,кости,чакри и всякакви подобни.

Comment

Още ли го търсиш тоя човек,да взема накрая да ти го доведа?
                            Ами чакам го да пише...Ама тей като търпението ми се изчерпва ще издам за какво става въпрос...Става въпрос за Алфа Ромео 33 Дерзайте и се чудете сега
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ами чакам го да пише...Ама тей като търпението ми се изчерпва ще издам за какво става въпрос...Става въпрос за Алфа Ромео 33 Дерзайте и се чудете сега
                              И аз съм в 33 сектата,а RealSex си търсеше 16в значи си му намерил,а човека ти е от Сливен?

Comment

И аз съм в 33 сектата,а RealSex си търсеше 16в значи си му намерил,а човека ти е от Сливен?
                                Пързо усещаш нещата Аз просто ей така с обяви от различни места ще му преложа...Да разгледа, е не всички са 1.7 16V, трудно се намират...
                                Но все пак да си дойдем на думата вижте какво се продава в Нова Загора...от истински Алфист, човек който я има от над 8 години и я глези много...Като тази кола печели първия Итал Фест за външен тунинг до колкото знам Айде да не продължавам, че някой ще се влюби вече много
                                Attached Files
                                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:21.
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X