Като се знам какъв съм много вероятно е да откажа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИ аз не правя , но ако обстоятелствата го изискват няма начинЩе откажеш на някоя хубавица , само щото се води обвързана ли ...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеТука от 2 седмици се опитвам да раздам малко репутация на спамерите ама все не ми се отдава да му се невиди.Все ми пише,че трябва да раздам още преди да мога да раздавам тук.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеЧакаме да довършиш историята от снощи,да кажеш какво стана.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТва с жените ли,дето искаха да ме бият?Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеСъщотоMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМи нищо,едната искаше да ме бие мен но по незнайна причина се секна като слязох от колата.А другата исках аз да я бия,че много и знаеше устата и ми силволизира конфигурация от пръсти с преобладаващ среден.Еми не се стигна до бой,на крачка беше но още веднъж тази да ми се пречне на пътя е изгоряла.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМи нищо,едната искаше да ме бие мен но по незнайна причина се секна като слязох от колата.А другата исках аз да я бия,че много и знаеше устата и ми силволизира конфигурация от пръсти с преобладаващ среден.Еми не се стигна до бой,на крачка беше но още веднъж тази да ми се пречне на пътя е изгоряла.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment