Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не !
    Благодаря! Такива като мене,дето са минали през казармата , не може да се притесняват от нещо толкова естествено,като пикането по драките!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Не !
      Благодаря! Такива като мене,дето са минали през казармата , не може да се притесняват от нещо толкова естествено,като пикането по драките!
      Само се опитах да бъда любезна

Което ме подсеща за един култов виц, ама много ми се спи и ме мързи да набирам
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от рr_00f
        ох ама ти си и куца ли .. ужааасТ
        Вземи спри.
        Моля.
        Понякога човек просто трябва да подходи мъжки и да си каже "Стига".

Разбирам, че си ядосан, но начинът, който си избрал, не ти помага. Можеш да навикаш, нагрубиш, напсуваш (ако щеш) и мен, но каква полза от това?

Дай си почивка, помисли и предполагам след известно време всички страни в спора, с уталожени емоции, ще сте в състояние да вземете разумно решение.
        С наказание си - справедливо или не (според теб), понеси го мъжката и толкоз. Аз също съм била наказвана, но малцина тук са го разбрали - мрънкането не ми е по вкуса.

Хайде, пий едно кафе, усмихни се и си карай алфата. Форумът не е всичко

п.п. А пък Мирелчето е такова добро същество, че изобщо не заслужава подобно отношение
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Памперс?
          Катетър?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Катетър?
            Ох, сърце не ми дава, щото е Иво, ама ако беше някой друг (в поооооооо-зряла възраст), щях да предложа Простамол
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Лъжец!
              Аз го минах само за 5 и половина!Освен това,три часа дремах до магазин 421!Бая оборот направихме и опикахме всичко наоколо!
              Я пък тоз,ти ли ще ми казва коко време съм го минал тва разстояние?Бях премръзнал като куче на Любляна към Цар Борис тва разстояние го минах за 6 часа ако не и повече!
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Абе имам един проблем с мойта 146-тица - при над 220km/h нещо забива нос и не може да ускори... Помагайте че много ми пречи!
                Ти ако питаш мене още на 200 ти забива нос
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  А може и по-рано.....

Comment

Не бе аз съм сложил от отзад да пише GTI и си ги дига 220 ама стига 7200 оборота на пета и нещо като че ли почва да прекъсва... от какво може да е?
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Не бе аз съм сложил от отзад да пише GTI и си ги дига 220 ама стига 7200 оборота на пета и нещо като че ли почва да прекъсва... от какво може да е?
                      Е как от какво от табелката GTI махни я, покарай я 30 мин на 7200 оборота и ще спре да прекъсва веднъж за винаги
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Mercedes W202 - 200kompressor 99'

Comment

• Баси неска съвсем случайно разбрах че Citroen C5 2.2 HDI 170 коня е BiTurbo (2 паралелни последователни турбокомпресора), да го е.а
                          То вече и куцо и съкато станаха BiTurbo...Баси само Алфите пак изоставаме

Долу има файл с характеристиките и гледате последните две...
                          Attached Files
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Баси неска съвсем случайно разбрах че Citroen C5 2.2 HDI 170 коня е BiTurbo (2 паралелни последователни турбокомпресора), да го е.а
                            То вече и куцо и съкато станаха BiTurbo...Баси само Алфите пак изоставаме

Долу има файл с характеристиките и гледате последните две...
                            Тва какво общо имаше със северния елен и пръча гей

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              Тва какво общо имаше със северния елен и пръча гей
                              Ами нищо просто исках да споделя Да не скачате на такова животно че голям бой ще ядем от него
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Катетър?
                                Простаци!
                                Все още пикая на повече от три метра!
                                Освен това съм се изучил да си отворя вратата,да се изправя до нея и докато питащо гледам обстановката, да се изпикая подобаващо!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X