Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Е като сте тука пляскайте де...
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеБягай бързо!!!
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеЕ като сте тука пляскайте де...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Недей ме пляска мен! Пляскай който трябва...))
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНедей ме пляска мен! Пляскай който трябва...))
петък е, а и в София живееш156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАми ти няма някъде да ходиш бе
петък е, а и в София живеешMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Аз ако и в петък ходя....Тук врътката е да набараш студентско парти, щото има примоциики а и не искат пара за вход.
Ко да ни праиш бедни студенти!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеАз ако и в петък ходя....Тук врътката е да набараш студентско парти, щото има примоциики а и не искат пара за вход.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеОще неси разбрал че няма значение било петък било събота-все е скука.нали уж голям град...тука купона е супер направиха ни 2 прекрасни дискотеки и сега вече идват и от Стара Загора и от Сливен и тук винаги е страшно парти...
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеАз ако и в петък ходя....Тук врътката е да набараш студентско парти, щото има примоциики а и не искат пара за вход.
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТрябва кат се поопарича малко след тез джанти дасе разшетаме по студенски град.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеЗаповядай!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
то да ти кажа честно преди месец бях в студенски...четвъртак и петък...
та определено не беше това което си мислих....слаба работа...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениене каза що скука
то да ти кажа честно преди месец бях в студенски...четвъртак и петък...
та определено не беше това което си мислих....слаба работа...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеМоже би си бил на грешното място? Къде беше?
Ама аз дори имах желание да се разходим и по Витошка и като цяло на центъра...и то ебаси в 20:00, 21:00 дето се вика жива душа нямаше...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment