Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКакво е геронтофил ? Наистина не зная ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМалко преди некрофилията.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеДемек като е на легло ли ?
Просто с много възрастни.
ето.
Но като се замисля, звучи малко по-малко гадно от некрофилиятаLast edited by Ранобудниче; d.m.y г., 00:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАаа много сложни неща взехте да говорите
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМи след толкоз рИкия, налага се да се обясняваме повечко : ))))145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНалиАз не разбирам вече тия сложнотии
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМи след толкоз рИкия, налага се да се обясняваме повечко : ))))че по лесно ще стигнем 1000 страници
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКазах ти аз , че пиенето не е за тебе ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАха - затова го изпи `сичкото и ся искаш да ти обяснявамПървоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНе съм изпил нищо ... още . Кълва си тукаАрхитектите си отидоха и сега мога да си каче краката на масата и да си покажа свинщината
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
Ами другия път повечкоче по лесно ще стигнем 1000 страници
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНе съм изпил нищо ... още . Кълва си тукаАрхитектите си отидоха и сега мога да си каче краката на масата и да си покажа свинщината
Требваше да я покажеш на архитектите, а не да обсъждате достойнствата на дебелите негри в ЕлСиДи-то :Р
Comment
Comment