Алоха ... и тука нема никой ... пу язък . Викам ще се наспа и ще вляза тука да поспамя малко то пущиняк ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЙухуууу - много съм доволна : )))))
Преобух глезлата най-сетне и я изчипах - красота : ))))))))))))Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеНяма ли да ни покажеш резултата.Аз без снимки не вярвам.
Но изглежда точно като на снимката от подписа
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеСпамерчета.....
Обожавам я тая кола : ))))
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНа паркинга е вече, а аз налях първата бира : )))
Но изглежда точно като на снимката от подписа
Спамерчета.....Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеМного рано още за бира
Когато ми се прииска - точно тогава е навреме
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИзобщо не ми е рано.
Когато ми се прииска - точно тогава е навремеAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеОх, Цвяткоооо - още те благославям за момента на умопомрачение, в който реши да я продаваш : ))))))
Обожавам я тая кола : ))))sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеА мен малко си ме е ядMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеНежали толкова,всепак друг я гледа страхотно и се радва много.Добре че нее попаднала в някои неграмотник да я осакати.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеЕ, аз се кефа и на комбитоMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment