Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Милата ... лека от мен
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Милата ... лека от мен
      Лека.
      След морето ще дода да проверя здравината на ножицата : )))

Това е заплаха!
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        И Слави Трифонов иска като Шер
        Аз пък силно се съмнявам Слави Трифонов да иска като Шер, ако искаше, да се беше изШерил колкто си ще
        На Слави по-скоро му се ще да е плешиФ, ама не е за сега
        Но, има време и тва да стане
        А колега, с риск да те разочаровам(че има хора като мен), ще си призная, че през живота си не съм стъпвала на фризьор-сама си се подстригвам и фризирам до колкото мога, а аз със сигурност не мога.
        Но, добре че повечето хора не са като мен, че щеше да си умреш отглади от такива самооправящи се, които бягат от фризьорниците като дявол от тамян .

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Аз пък силно се съмнявам Слави Трифонов да иска като Шер, ако искаше, да се беше изШерил колкто си ще
          А колега, с риск да те разочаровам(че има хора като мен), ще си призная, че през живота си не съм стъпвала на фризьор-сама си се подстригвам и фризирам до колкото мога, а аз със сигурност не мога.
          Но, добре че повечето хора не са като мен, че щеше да си умреш отглади от такива самооправящи се, които бягат от фризьорниците като дявол от тамян .
          Оф...добре е тъй сигур
          Аз гребен трудно вкарвам сама, па ножица..
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            де са губиш бря
            Много бачкам за нищо!И телефона пак ми се ебава,на 5 дни е от ремонт който трая 31 дена.Утре отивам във Виваком и бутам офиса.....боли ме к.ра той за кво иначе седя 31 дни?!?!?!Извинявам се,че се изразявам така,но ми писна за пореден път да се опитват тия наши оператори да ни цакат.Ще потърся помощ от защита на потребителя и ще си изкам нов апарат.Според вас колеги така ли трябва да постъпя?
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Стига сте се оплаквали.Аз като отида да ми окастрят клоните и машинката се затъпява,защото са много твърди.Да се радваме все пак,че не сме като този симпатяга,който е много готин ама природата го е дарила с повече коса отколкото трябва.

---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
              Много бачкам за нищо!И телефона пак ми се ебава,на 5 дни е от ремонт който трая 31 дена.Утре отивам във Виваком и бутам офиса.....боли ме к.ра той за кво иначе седя 31 дни?!?!?!Извинявам се,че се изразявам така,но ми писна за пореден път да се опитват тия наши оператори да ни цакат.Ще потърся помощ от защита на потребителя и ще си изкам нов апарат.Според вас колеги така ли трябва да постъпя?
              Така трябва,търси си правата до края.
              ПП.Какъв е телефона и повредата в него?
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                Според вас колеги така ли трябва да постъпя?
                Да
                Със сигурност ще има полза, аз от опит го казвам.
                Подай си жалба ето тук
                и опиши проблема, другото е тяхна работа.
                Успех !

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                  Стига сте се оплаквали.Аз като отида да ми окастрят клоните и машинката се затъпява,защото са много твърди.Да се радваме все пак,че не сме като този симпатяга,който е много готин ама природата го е дарила с повече коса отколкото трябва.

---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Така трябва,търси си правата до края.
                  ПП.Какъв е телефона и повредата в него?
                  Ми да обясня накратко.Телефона е Нокия Е71 на 6 месеца и както си говорех взе че издаде странен звук и изгасна вовек!Та отнесох го аз (на 09.05 се развали на 11.06 го взех)и се забави 31 дни(за което можеше пак да си потърся правата макар за 1 ден).Взех си го аз и почнах пак програмките да си му кача,че беше с преинсталиран софтуер и почна нещо да се бъзика.Рекох си аз че може да го натоварвам и затова но уви не.Вчера камерата неискаше да се пусне и ми изписваше че се използва от друго приложение,днес както си пия биричката в едно кафе и си ровя в нета от него изведнъж спя да ми зарежда менюто.Просто отказва да го зареди и зацикля на моменти много яко.Та мисля утре да отида до Виваком и да се оплача и ако ми кажат пак сервиз ще ги предупредя,че ще повикам защита на потребителя.Значи този телефон нестоя в сервиза им 30 дни за да ми се ебава на 5-тия ден.Просто няма как да стане или нов и ли парите.Според вас правилно ли разсъждавам?

Comment

• 156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми да обясня накратко.Телефона е Нокия Е71 на 6 месеца и както си говорех взе че издаде странен звук и изгасна вовек!Та отнесох го аз (на 09.05 се развали на 11.06 го взех)и се забави 31 дни(за което можеше пак да си потърся правата макар за 1 ден).Взех си го аз и почнах пак програмките да си му кача,че беше с преинсталиран софтуер и почна нещо да се бъзика.Рекох си аз че може да го натоварвам и затова но уви не.Вчера камерата неискаше да се пусне и ми изписваше че се използва от друго приложение,днес както си пия биричката в едно кафе и си ровя в нета от него изведнъж спя да ми зарежда менюто.Просто отказва да го зареди и зацикля на моменти много яко.Та мисля утре да отида до Виваком и да се оплача и ако ми кажат пак сервиз ще ги предупредя,че ще повикам защита на потребителя.Значи този телефон нестоя в сервиза им 30 дни за да ми се ебава на 5-тия ден.Просто няма как да стане или нов и ли парите.Според вас правилно ли разсъждавам?
                      Трябвало е да се заядеш още тогава. За да искаш да ти го сменят веднага, трябва за трети път да отива на ремонт за едно и също нещо. Демек сега трябва да го оставиш и ако го забавят повече от 30 дни ги карай да ти дават нов или парите, ако не при следващо провинение можеш да изискаш нов
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                        Трябвало е да се заядеш още тогава. За да искаш да ти го сменят веднага, трябва за трети път да отива на ремонт за едно и също нещо. Демек сега трябва да го оставиш и ако го забавят повече от 30 дни ги карай да ти дават нов или парите, ако не при следващо провинение можеш да изискаш нов
                        Мдааа преди малко минах оттам и ми казах пак да го прашам.Питах ги аз ко да праа пак 1 месец без телефон те ми вдигат рамене.Нетрябвали да ми дадат оборотен през времето когато моя е на ремонт?

Comment

Мдааа преди малко минах оттам и ми казах пак да го прашам.Питах ги аз ко да праа пак 1 месец без телефон те ми вдигат рамене.Нетрябвали да ми дадат оборотен през времето когато моя е на ремонт?
                          Трябва. Задължително при поискване на клиента те трябва да имат оборотен телефон който да му предоставят. Обикновено са някакви пръчки и ги е срам да предложат ги предложат на клиента
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Милена , много хора са като теб . И много от тях - с право
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                              Трябва. Задължително при поискване на клиента те трябва да имат оборотен телефон който да му предоставят. Обикновено са някакви пръчки и ги е срам да предложат ги предложат на клиента
                              Няма значение че е пръчка,да имам че съм с 5 карти и няма как да се оправя.

Comment

Няма значение че е пръчка,да имам че съм с 5 карти и няма как да се оправя.
                                Бъди нахален и като отидеш пак и ти кажат да го оставиш,кажи,че искаш оборотен телефон,защото по закон са длъжни да ти дадат.Ако пак откажат поискай среща с управителя на магазина и ще станат доста разговорчиви,ако ли не скандал и към комисията,тя да се оправя с тях.
                                ПП.Следващия път преди да сложиш каквито и да било програми си сложи антивирусна,защото телефона ти има операционна система и така както го описваш си е баш вирус.
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X