Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАйде, стига море.
Добре заварили, ама отивам да чета книжка, че много интересна съм я захванала една.
п.п. Не сте били особено активни, гледам.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАйде, стига море.
Добре заварили, ама отивам да чета книжка, че много интересна съм я захванала една.
п.п. Не сте били особено активни, гледам....да идем и ние да видим.Ако не пусни снимки да гледаме поне
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеМорето и слънцето не прощават никому.Отидох днес за 2 часа и сега целия съм червен и приличам на прясно сварен рак,а после ще стана черен като Морган Фрийман
Блазя ти че си на морето - много ми искам и аз
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеНа мен са ми нужни 30 мин да стана рак и после да се обеля на морето
Блазя ти че си на морето - много ми искам и азТук в Бургас винаги има място за още един колега от форума
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеЗаповядайТук в Бургас винаги има място за още един колега от форума
иначе мерси за поканата
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеЗаповядайТук в Бургас винаги има място за още един колега от форума
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз мисля да посетя сестра ми в Бургас, неска пак ме поканиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеИскам и аз бре...къде без мен
виж за някое мацка ще и намеря място на мойто легло156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Аз пък разбрах, че иска да посети сестра ти, а не да споделя леглото ти?!?
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз мисля да посетя сестра ми в Бургас, неска пак ме поканиAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment