Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеИ аз да се включа в темата, макар да нямам и 1000 поста
Едит: 867Съобщения на ден 0.76
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от R@do Покажи съобщениеAAA момчета не сикам да Ви обиждам ама тука е много слабо
Нарочно зарязах темата ама при нас 5 страници се правят за 3 мин.Тука гледам се потите по 10 дни.
Ако имате желание може да Ви поразходим из чуждите форуми за малко тернировкаи
нямаме време да спамим
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
К`o т`ва Спамер ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщениеко стана с автора на темата бевече почна да ми липсва
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМи явно свършиха спамеритеlandikar
Comment
Comment