Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеповярвали си ...
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеСмешко стига си се заяждал..........ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениебъркаш сеsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеПавка недей да плашиш народа братТа сега кат те видя ше си поговориме кой к'во краднал
Та да си продалжиме спамчето
Какво викаш станало с далаверата?! Нещо й пораснали крачка и черта .... ????
Last edited by Bonev; d.m.y г., 12:00.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеАми и аз немога да разбера какво му пречехме?!?!?!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Лични конфликти си ги уточнявайте на лични съобщения!
Ако продължите да насаждате отрицателни настроения, ще бъдат взети адекватни мерки.
Критиката е основно към Бонев, който не за първи път реагира прекалено остро.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеПопитах те - проблем ли имаш с нас? Не те кефи че пишем тук ли, какво?
да съм казал нещо ?
ай стиа с тез глупсти вече развалихме тематаLast edited by cvetelin; d.m.y г., 20:39.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеот къде разбра, че имам па нещо против теб?
да съм казал нещо ?
ай стиа с тез глупсти вече развалихме темата
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеА против мен ли имаш? Защото отговора ти да не цапаме темата ти беше отправен към мен?!
в духа на темата са избазиках вие ми налетяхте тука ....
идеата на темата е такава
стига сте са палили вече
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеайде Цецооо заминавам сега няма с кой да има да се базикам ама да ме чакашех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
то ти ще ме чакаш.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениещо пък аз тебе
сигурен съм :Рех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment