Първоначално публикувано от viki
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
А по въпроса за шоколад,не се притеснявайКакто казва един мой приятел-Сезонът на дините свърши....цяла зима ще я караме на прасета
Хи-хи-хи -трябва сме актуални,затова-яж“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеА по въпроса за шоколад,не се притеснявайКакто казва един мой приятел-Сезонът на дините свърши....цяла зима ще я караме на прасета
Хи-хи-хи -трябва сме актуални,затова-яж
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениехи-хи-хи в сезона на дините не се вписвах по никви параграфи, ама за сезона на прасета с тоя шоколад идеално ми е
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеХи-хи-хи е ся ко стана..'сички сме с малки цици и големи дупИта ли
Бан!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеХи-хи-хи е ся ко стана..'сички сме с малки цици и големи дупИта ли
Бан!ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Бан!
смей ли някой да каже за дупитата ни....
Comment
-
Бан!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеtoo much information
Sad but true....това ще е коледният ми аватар
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеФотошопа и алкохола дори не помагат...
горката животинкаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеФотошопа и алкохола дори не помагат...
помогне
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеи такива животинки се разхождат по улиците
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеи такива животинки се разхождат по улиците
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment