If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз пък да се оплача!Имам едно съседче 15-16 годишно келешче,което яко го пердашат хормоните в тиквата..Та! Със същото това полу- мъжле,полу-идиотче пътуваме в асансьора и малкото кретенче ме хвана за задника!
Като спря асансьора го хванах за яката и го изхвърлих с пожелание,че ще му счупа ръчичките ако посмее пакУжас,егати нахалството !
аз пък да се оплача!Имам едно съседче 15-16 годишно келешче,което яко го пердашат хормоните в тиквата..Та! Със същото това полу- мъжле,полу-идиотче пътуваме в асансьора и малкото кретенче ме хвана за задника!
Като спря асансьора го хванах за яката и го изхвърлих с пожелание,че ще му счупа ръчичките ако посмее пакУжас,егати нахалството !
доста го перът хормоните ахахаха
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААХАХАХАХАХАХА!!!!
Вики е новият форумен Майкъл Джексън! I do not have sexual contacts with that child! I repeat I do not have sexual contacts with him!
Ако му беше отвърнала с захват на читала....щеше да го стресираш повече....да се чуди откъде му е дошъл мерака
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААХАХАХАХАХАХА!!!!
Вики е новият форумен Майкъл Джексън! I do not have sexual contacts with that child! I repeat I do not have sexual contacts with him!
'Ся 'ко..'шма караш да сА накъдря ситно и да придобия тен за по-голяма автентичност ли бе Хи-хи-хи тургам са у соларника -щом е за теб после ще те науча на 'фатката наречена "лунна стъпка"
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Не е лошо че има такива хора като тва хлапе а че има жени дето ще му вържат и така стават все повече и повече такива като него
А иначе като гледам жени на по 45 години дето влизат в критическата какви глупости прават какво остава за 15 годишните дето още не знаят че не всяко нещо дето фърчи се яде
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Comment