Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеслабо маняк.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСа те забих - ЕРИМА ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЛото, Умбро, Пума, Каппа.... моа изброявам до утре...
За кой истина, за кой не
и това е адидасsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСа те забих - ЕРИМА ?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Ако не се лъжа, скоро празнуваха сто годишнина
През 1997г. си купих анцуг на Ерима и всички ми се смееха, като казвах, че съм дал 200лв. (сегашни пари), ама анцуга още го нося, че даже и мотора карам с него, пък пусто не се къса и не се къса мръсника му с мръсникsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЛото, Умбро, Пума, Каппа.... моа изброявам до утре...
За кой истина, за кой нетам само магазините на адидас просъществуват
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАко не се лъжа, скоро празнуваха сто годишнина
През 1997г. си купих анцуг на Ерима и всички ми се смееха, като казвах, че съм дал 200лв. (сегашни пари), ама анцуга още го нося, че даже и мотора карам с него, пък пусто не се къса и не се къса мръсника му с мръсник
А... ДИ... ДАС !!!!!!!!!!!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениецялата издръжливост и качество на света падат пред ОСАНКАТА НА СУПЕР-БОЖЕСТВЕНАТА МАРКА ..
А... ДИ... ДАС !!!!!!!!!!!
Смях?!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАко не се лъжа, скоро празнуваха сто годишнина
През 1997г. си купих анцуг на Ерима и всички ми се смееха, като казвах, че съм дал 200лв. (сегашни пари), ама анцуга още го нося, че даже и мотора карам с него, пък пусто не се къса и не се къса мръсника му с мръсникsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment