Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеА някой хора днес са на работааааа..............sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА някои и утре"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеМИ ЧЕСТИТУТКА, искам работааааа
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДа ме смениш - то не е трудно?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЩатни разписания за четири години назад на три фирми и няколко комплекта за пререгистрация на фирми в Търговски Регистър, плюс комплект за подаване на Годишен Финансов Отчет
Само като спомена подаването на Годишния Финансов Отчет и направо си ме отказа, веднъж с леля ми правихме на две фирми(че тя им беше счетоводителка) и ми се Е*А бойната слава няколко седмици и оттогава такова не барам
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНеее, той отчета е направен, само комплект за подаване трябва да се сглобиБързак си ти
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениестига толкова за днескаДа не се включиш сега и ти спамерче???
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеДа не се включиш сега и ти спамерче???
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеаз не съм спамер я виж пчелата, ние с него няма как да се сравняваме - той е Дядо спамер, тия с по 2-3000 мнения са татковци спамери, а ние все още сме БЕБЕ спамерчета
Comment
Comment