Първоначално публикувано от Pinky
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеами , че да даже и пинки тая вечер си траеAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеХайде бе аз се вкарах тука при некви и играя.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
ами прави игра и дай линкI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Абе те мноо ме трепят тея бе
Щом нещеш да си играеш с мен ,аз ше си играя тука със непознатите :PAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеами прави игра и дай линк.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
http://djagi.com/?q=quickplay>=6&locid=6219 ай влизайте и пишете като сте вътре да не ви изритъм набързо.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Пия кафе и хапвам Линдт 99%
Странен вкус. Предният път, като го опитах, не ми допадна, но днес откривам съвсем различни нюанси и ароматиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеМного приятно вали...... Само да си стоиш на топличко и да гледаш как се сипат снежинките, но иначе си пия чайче и гледам филмчета, а вънка сняг се сипе на парцали, вино има нека вали!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеабе вече ми писна от тоя сняг и тая зима депресирвам се
Comment
Comment