две пакетчета , че може да продължи по-дълго
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениедве пакетчета , че може да продължи по-дълго. Ти ще гледаш ли?
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеТо се е видяло, че няма да се спи. Ти ще гледаш ли?
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениене беше ли pebles
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеДобреее, дотук добре, а сега коя беше темата, че досега се рових и с търсачката даже, ама не мога да я намеря коя е темата, имам интересно инфо за случката!!!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТочно това е красотата на стария, атмосферен дизел. Аз преди няколко години бях се замислил за нещо подобно, именно заради това, че горивото щеше да е безплатно, но повече клонях към пежо 205. Отказах се, защото цените ми се сториха неразумни.
Към предимствата може да се добави и това, че освен горивната помпа и подгрявашите свещи, друго не виждам какво може да се счупи
имам едни колега неговата го прави поне 3 пъти... все след 120-130км/ч
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениевидях те ти ли беше
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеОк тенк ю съм ти, след малко можете да влезете да четете тазвечершната ми случка!!!.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеа тя темата е за съвсен друго така че може да напишеш случката ук или в темата дали слизате да се биете по пътищата
Comment
Comment