Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Абе, накъде го откарахме бе!!! Давайте да си заформяме пикника и да се почва!!!
    повече с вас никакво излизане от моя страна че днес чак се оправих
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
      повече с вас никакво излизане от моя страна че днес чак се оправих
      хахххааааха колега не е хубаво да се прекалява и да питам някой няма ли да каже някъв филм че ми е страшно тъпо.....

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
        хахххааааха колега не е хубаво да се прекалява и да питам някой няма ли да каже някъв филм че ми е страшно тъпо.....
        Twilight, Sex Drive, Picture this, тия дни ги гледах и ми харесаха горе-долу! Развлекателни от типа - смея се, ма утре не го помня!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
          Twilight, Sex Drive, Picture this, тия дни ги гледах и ми харесаха горе-долу! Развлекателни от типа - смея се, ма утре не го помня!!!
          колега мерси много

Comment

абе ей ти не ходиш ли на даскало
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              абе ей ти не ходиш ли на даскало

хода и първата ми работа като се върна е да пусна компа и да посмама малко пък и в даскало само простотии,то от там ми идва тъпото и като се прибера още повече

Comment

• Цял ден съм в потрес...
                Това е новата Мис България
                То бива ,бива вълкодав,ама това е...

това нещо ще ни представя по света...
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Това го раждам всяка сутрин ама е черно и мирише. Щом това е на мода почвам да ги вадя руси
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Абе че в лицето е грозна на маймуна така е,но има 2 варианта който обмислям,или момичето е спечелило с други качества а не с красота или има много богат татко който се е погрижил
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• малеее честни ли сте почвам да се замислям другата година и аз отивам смао нензма височинната как ще оправя

Comment

малеее честни ли сте почвам да се замислям другата година и аз отивам смао нензма височинната как ще оправя
                        що бе? Ако си ниска ше ти подложим вестници или две трупчета,ама ако си мн висока нямам решение...

Comment

що бе? Ако си ниска ше ти подложим вестници или две трупчета,ама ако си мн висока нямам решение...
                          ниска съм хаха 1.60 хахахахах

Comment

ниска съм хаха 1.60 хахахахах
                            добре де колка тряя да е висока една мис-ка?

Comment

добре де колка тряя да е висока една мис-ка?
                              ами че незнам ама май имаха някви изисквания хахха абе ще ям нескуик за вас деца с повече калции

Comment

ами че незнам ама май имаха някви изисквания хахха абе ще ям нескуик за вас деца с повече калции
                                ако нескуика не помогне предложението за весници и трупчета ще е още в сила...

Comment

Working...
                                X