If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В един и същи не може, обаче имаш вариант като запишеш в два университета близкозначни специалности, и после изпитите, които ти се припокриват като ги вземеш в единия, и да ти ги признаят в другия, и така да си врътнеш с не много усилия две дипломки!!! Даже две момчета от моя курс го правят това - учат при нас и в УНСС, и като им се покрива някой изпит някъде, отиват при съответния преподавател в съответния университет и си заверяват изпита!!!
В един и същи не може, обаче имаш вариант като запишеш в два университета близкозначни специалности, и после изпитите, които ти се припокриват като ги вземеш в единия, и да ти ги признаят в другия, и така да си врътнеш с не много усилия две дипломки!!!
не е така аз имам една френд завърши два университета паралелно задочно ама ходи в даскалото си лъга че си е загубила дипломата и нензам си още кво и завърши едновременно английска фиология и икономика ама тая не ми изглежда с толкова ум не казвам, че е недопостимо тва макар че съм обедена, че в Бг не е позволено просто нямат система за да следят дали има добликация на студенти
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
не е така аз имам една френд завърши два университета паралелно задочно ама ходи в даскалото си лъга че си е загубила дипломата и нензам си още кво и завърши едновременно английска фиология и икономика ама тая не ми изглежда с толкова ум не казвам, че е недопостимо тва макар че съм обедена, че в Бг не е позволено просто нямат система за да следят дали има добликация на студенти
Скъпа моя Мирелче, не искам да кажа голяма дума, ама съм на 90% сигурен, че тая не пожела да отговори на въпроса на Милен, защото просто не знаеше и това беше начин да се направи на голямото добро утро!!! То по лицето и личи, че е тъпа на зад**к, дори и начина и на изказ показа, че тя няма и елементарна култура!!! А иначе и аз си имам вече Дупликат на дипломата от средното в нас и мога да се запиша на още едно ако искам сега, ама нека първо си изкарам едното висше, иначе както сама каза нямат как да следят за тия на рушения(по точно нямат изградена система) и засега номера става!!!
Е тая мацка влезна в ББ и сега ще си проличи има ли нещо в русата главица или не
има,ама мухи.Мен най ме изкефи как пред М.Цв. не можа даже да измисли по-смислено обяснение защо не иска да огтговори на въпроса.Колкото до к`ви изпити е държала само тя си знае на кой го е държала и колко пъти го държала....Пък за красотата й да не говорим.Момичето е красиво като крокодил.
Comment